You are here
Home > Fotbal > Viitorul Ulmeni joacă astăzi prima manșă a barajului! Petre Ilieș este optimist și așteaptă meciul, ca pe o finală!

Viitorul Ulmeni joacă astăzi prima manșă a barajului! Petre Ilieș este optimist și așteaptă meciul, ca pe o finală!

Ioan R. Ster 

Prima mansă a barajului pentru promovarea în Liga 3, dintre Viitorul Ulmeni și Unirea Mirșid, va avea loc astăzi, 15 iunie 2019, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”. Partida va începe la ora 18.00, și va fi condusă de o brigadă de arbitrii avându-l la centru pe Rareș Vidican (Satu Mare), ajutat la cele două linii de Doru Lucaciu (Cluj Napoca) și Ovidiu Timar (Marghita). Observatori din partea FRF au fost desemnați Ivan Toma (Bistrița) și Sergiu Neichi (Satu Mare).

Unirea Mirșid este campioana Sălajului, după ce a câștigat campionatul județean cu o zestre de 21 de victorii și un egal, 92 de goluri marcate și 22 primite. Cele două combatante ale partidei de astăzi s-au mai aflat față în față, tot la barajul pentru promovare în Liga 3, în sezonul 2016-2017, atunci când Viitorul Ulmeni a promovat, în urma disputării dublei manșe, trecând la general de Unirea Mirșid cu 8-0 (1-0, la Baia Mare, și 7-0 la Zalău).

Despre meciul care va începe la ora 18.00 pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”, antrenorul echipei Viitorul Ulmeni, Petre Ilieș, crede că este meciul sezonului, marea finală așteptată și pe care maramureșenii vor să-l câștige, în ciuda unor indisponibilități.

Petre Ilieș – antrenor Viitorul Ulmeni, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Despre joc ce pot să zic , îl așteptăm de un an , e marea finală . Vrem să caștigăm , să promovăm. . Sperăm să facem un joc bun , să luăm o opțiune importantă pentru meciul retur de la Zalău , dar nu o să fie deloc ușor , pentru că întâlnim o echipă bună , motivată să promoveze și ea . Căldura și, mai ales, absențele din lot o sa fie,  la fel, o problemă . Pe lângă Hauși și Eudean, accidentați , nici Mîndrean , Baias și Pop nu sunt 100% apți . Dar, avem jucători capabili să îi înlocuiască cu succes!”

Lasă un răspuns

Top