You are here
Home > Fotbal > Feminin > FOTBAL FEMININ Domnițele râului s-au răzbunat după eșecul din tur

FOTBAL FEMININ Domnițele râului s-au răzbunat după eșecul din tur

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Domnițele râului s-au răzbunat după eșecul din tur

Cu un echilibru de 5 la 5 al meciurilor câștigate față de cele pierdute, “domnițele râului” și-au propus în duelul cu formația piteșteană victoria, un succes care să răzbune eșecul din tur din Trivale, 0-5 suferit pe 16 septembrie 2023.

Dacă în tur F.C.Argeș reușea până la pauză să înscrie doar de două ori, în meciul de sâmbătă de la matineu, elevele lui Daniel Lupuți reușeau în primele 45 de minute de joc să perforeze buturile formației vizitatoare de patru ori, clarificând într-o mare măsură formația în contul căreia vor intra cele trei puncte puse în joc. Cu o apărare sigură, un mijloc robust și creativ și o linie de atac penetrantă, A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare a condus practic ostilitățile acestui joc, piteștencele fiind periculoase doar până la primirea celui de-al doilea gol consemnat în minutul 26, după ce anterior reușiseră să egaleze situația la unu.

În actul secund cele cinci modificări din tabăra fetelor noastre face care ritmul de concentrare în fața porții să scadă, singura reușită cea care va și îngheța tabela de marcaj fiind cea a Georgianei Pâtcă cea care a înscris în minutul 74 la doar șapte minute de la introducerea sa pe teren. Lăsând la o parte victoria muncită și meritată a fetelor noastre, duelul cu formația piteșteană a fost și un bun prilej pentru secundul oaspetelor Cristina Sandu (secund și la naționala Under 15 ani) de a le urmări pe mijlocașul Andreea Cândea (de la A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare) respectiv pe fundașul Nicola Țîrcovnicu (F.C.Argeș) ambele fiind convocate de mâine la un stagiu de pregătire găzduit de Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

C.S.Fotbal Feminin Baia Mare – A.C.S.Campionii F.C.Argeș 5-1 (4-1)

Liga 2 fotbal feminin Etapa 11

Stadionul Viorel Mateianu Baia Mare

Arbitrii: Eniko Biro Kopriva (Carei), Adrian Ioan Iancău (Zalău), Gabriel Ștefan Bîrjac (Păușa – Sălaj)

Marcatoare: Andreea Cândea (12-11m, 31), Georgiana Marița (26), Andreea Gulin (35) / Roxana Gîngoe (22)

Cartonașe galbene: Alexandra Buftea (28), Diana Butuza (48), Georgiana Pâtcă (89)

A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare: 1.Florina Cosma – 18.Camelia Daneliuc, 9.Alexandra Buftea-cpt, 6.Diana Butuza, 20.Cristina Rus, 5.Dariana Szalay (19.Nadia Coreniuc 46), 11.Georgiana Marița (2.Daria Asăujan 80), 15.Anamaria Samok, 3.Adriana Ilieș (10.Cristina Maroșan 67), 8.Andreea Gulin (7.Georgiana Pâtcă 67), 17.Andreea Cândea (14.Diana Bande `80) Antrenor: Daniel Lupuți

A.C.S.Campionii F.C.Argeș: 1.Mihaela Din – 18.Ramona Roșioru, 20.Amira Borțoi, 10.Ariana Marin-cpt, 15.Elisa Pîrvu (13.Alisia Spiridon 46), 22.Maria Chițu (14.Ana Maria Ion 46), 5..Roxana Popescu, 9.Roxana Gîngoe (2.Nicola Țîrcovnicu 65), 8.Natașa diaconu, 6.Cristina Crudu, 7.Andreea Matei Rezerve neutilizate: 16.Timiș Georgiana, 19.Ana Tănasă, 21.Teodora Unghianu Antrenori.Petrișor Calotă, Cristina Sandu

3 thoughts on “FOTBAL FEMININ Domnițele râului s-au răzbunat după eșecul din tur

  1. Felicitari fetelor pentru aceasta victorie binemeritata impotriva echipei F.C. Arges! Aceasta a fost si o revansa frumoasa si bine meritata pentru infrangerea din tur. V-ati descurcat excelent in teren si cu o aparare sigura, un mijloc creativ si o linie de atac penetranta, nu se putea altfel decat sa castigati acest meci. Sunt convinsa ca ati dat totul pe teren si ati jucat cu pasiune si determinare, impresionand asadar si antrenorul oaspetilor care v-a observat si v-a convocat pentru un stagiu de pregatire. Va doresc mult succes in continuare si sa aduceti cat mai multe victorii echipei noastre! Felicitari inca o data!

  2. Bravo fetelor, sunteți cele mai bune! Avem multe jucătoare selecționate la Naționala României U15, lucru unic în fothalul feminin din Baia Mare!

  3. Cel mai serios club din fotbalul maramureşean, bine că am scăpat de „cuplul” de tristă amintire Popa – Boloş…… au făcut numai datorii pe care alții au trebuit să le plătească!

Lasă un răspuns

Top