You are here
Home > Despre noi

Proiectul baiamaresport.ro a început la 8 aprilie 2019.

Site-ul baiamaresport.ro a fost lansat la data de 1 iunie 2019.

Lansat la data de 1 iunie 2019 site-ul de sport baiamaresport.ro își propune să vină în ajutorul iubitorilor de sport din Baia Mare și județul Maramureș, care să aibă posibilitatea să găsească în paginile ziarului absolut toate informațiile sportive pe care aceștia le caută și urmăresc, în timp real și reliefate cât mai fidel.

Principiile după care ne călăuzim sunt principii sănătoase, credem în performanță, dar și în informarea corectă și conduita etică. Fiind un ziar online exclusiv de sport, ne dorim să cuprindem întreaga activitate sportivă de pe meleagurile băimărene, cât și de pe întreg cuprinsul Maramureșului, de la sportul școlar până la marea performanță. Toți sportivii își vor putea regăsi rezultatele muncii lor în cuprinsul ziarului, vom reliefa și munca asiduă a antrenorilor, sacrificiile sportivilor și părinților, performanțele sportivilor băimăreni și maramureșeni la nivel local, național și internațional.

Suntem datori moral față de Generația Mateianu, și ei vor avea o secțiune separată în cuprinsul ziarului, pentru ca noile generații de sportivi să-și călăuzească pașii cu puterea exemplului.

Tot o datorie morală o avem și față de FC Prietenia Baia Mare, cei care au dus numele Municipiului Baia Mare în toate colțurile Europei, și au făcut-o cu cinste și mândrie. Și datorită lor, s-a vorbit la superlativ de acest spațiu încărcat de istorie!

Top