You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Mihail Majearu gloria stelistă a anilor ’80 vine la Baia Mare

Mihail Majearu gloria stelistă a anilor ’80 vine la Baia Mare

Ioan R. Ster 

FC Prietenia Baia Mare organizează, sâmbătă 22 iunie 2019, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”, un nou meci de gală, împotriva echipei Sportul București. Băimărenii vor putea, astfel să vadă la „lucru”, foste glorii ale fotbalului românesc, care ne-au adus de-a lungul anilor multe bucurii, prin performanțele obținute la echipele de club sau la Echipa Națională. Pe gazonul de sub Dealul Florilor, îl vom putea revedea și pe Mihail Majearu, mijlocașul ofensiv, al echipei de Aur, care cucerea Cupa Campionilor Europeni, în 1986, Steaua București!

 

Peste numai o lună, Meserie, cum mai era poreclit Mihail Majearu, datorită tehnicii sale impecabile, își sărbătorește ziua de naștere, pe 15 iulie 2019, va împlini 59 de ani. Până atunci, Majearu a ales să fie alături de FC Prietenia Baia Mare, într-un meci eveniment! Cel despre care, Ladislau Boloni spunea că a fost mai bun ca David Beckham – Mihail Majearu a adunat în cariera sa 366 de meciuri în Divizia A, marcând de 71 de ori, o singură selecție la Echipa Națională a României, în meciul împotriva Israelului (1987), în carieră a evoluat la FCM Galați, Steaua București, FC Inter Sibiu, PAE Panachaiki, Corvinul Hunedoara și CFR Timișoara. Cu Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni (1986), este de 4 ori campion (1985, 1986, 1987, 1988), are în palmares 3 Cupe ale României (1985, 1987, 1988) și este câștigător al Supercupei Europei cu Steaua București (1987). 

Îi urăm lui Mihail Majearu, încă de pe acum un „BUN VENIT” în Baia Mare! Nu ratați super-evenimentul propus pentru iubitorii de fotbal din Baia Mare, de celebra FC Prietenia, în data de 22 iunie 2019, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”

Lasă un răspuns

Top