You are here
Home > Fotbal > Liga 2 Casa pariurilor > VIDEO Ovidiu Mic: „Sperăm să ne revenim și așteptăm cu încredere următorul meci!”

VIDEO Ovidiu Mic: „Sperăm să ne revenim și așteptăm cu încredere următorul meci!”

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster  

Debutul în Liga 2 pentru ACS Fotbal Comuna Recea nu a fost deloc unul fericit, Csikszereda Miercurea Ciuc, reușind să se impună la Recea cu 1-0, după ce Adrian Micaș a ratat un penalty în min. 57 al partidei. A surprins oarecum, că Alin Bota nu a fost cel care a executat lovitura de la 11 m, știut fiind faptul că este un foarte bun executant al penalty-urilor, doar la loviturile de departajare de la baraj, ratând ținta. Să nu uităm că 11 m transformat în prima manșă a barajului disputat pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” a cântărit decisiv la împingerea manșei a doua a barajului în prelungiri și la loviturile de departajare.

Una peste alta, penalty-urile se ratează și se întâmplă și la case mai mari, nu doar la Recea. oricum este doar prima etapă dintr-un sezon lung, iar în Liga 2 toate echipele sunt valoroase. În partida de sâmbătă de la Recea echipa oaspete antrenată de Valentin Suciu a practicat un meci foarte bine gândit tactic, reușind să treacă peste problemele avute în lot cu cele două cazuri de COVID 19 descoperite în sânul echipei.

De cealaltă parte, Ciprian Danciu a refuzat dialogul cu presa locală fiind de negăsit imediat după fluierul final al meciului. Ciprian Danciu a fost un jucător valoros cu o carieră pe care mulți jucători și-ar dori-o, este un tânăr antrenor care știe cu ce se mănâncă fotbalul, a pregătit foarte bine barajul cu Minaur Baia Mare, doar că  meseria de antrenor presupune să fii și un bun psiholog cu elevii, dar și un bun comunicator, chiar și cu presa locală. De la Liga 1, la Liga 2 și foarte multe echipe din Liga 3, echipele își trimit antrenorii la declarații după meci. Gestul lui Ciprian Danciu nu este unul care să-l onoreze, și sperăm să fie singular. În lipsa lui Ciprian Danciu,  Ovidiu Mic antrenorul secund de la Recea acuză timpul scurt trecut până la startul noului sezon competițional. Desigur că, dorința de victorie a fost mare în echipa pregătită de Ciprian Danciu și doar lipsa de experiență și tracul debutului a făcut ca echipa să părăsească terenul învinsă. Etapa viitoare ACS Fotbal Comuna Recea se va deplasa la Călărași pentru disputa cu Dunărea, echipa antrenată de Cristian Pustai obținând primele 3 puncte în actualul campionat la nou promovata CSM Slatina (1-0).

Ovidiu Mic, antrenor secund ACS Fotbal Comuna Recea:

„Suntem abia la începutul sezonului, toate echipele din Liga 2 sunt foarte bine pregătite, noi suntem la început, sperăm ca pe viitor să ne revenim și așteptăm următorul meci cu mare încredere. Și jucătorii mari ratează 11 m, darmite noi cei care am venit din Liga 3. Trebuie să ne mobilizăm și trebuie să fim mult mai atenți și mai hotărâți dacă vrem să urcăm în clasament sau să fim mai puternici.Suntem mulțumiți de noii veniți, dar au venit în ultima săptămână și e foarte greu, după participarea la baraj am avut o săptămână de vacanță, apoi am reluat antrenamentele, în două săptămâni ce putem să facem? Pentru orice jucător e foarte greu când vii la o echipă să te angrenezi în anturajul echipei. Dar sperăm pe viitor să-i angrenăm și să joace mult, mult mai bine. E foarte greu…mergem la Călărași, după aceea vine Pandurii. Deplasarile se fac cu autocarul, mergem înainte cu 2 zile, sperăm să fie bine și să facem un meci bun la Călărași. În oricare campionat sunt echipe favorite iar noi sperăm anul acesta și obiectivul nostru este evitarea retrogradării!”

Lasă un răspuns

Top