You are here
Home > Handbal > EXCLUSIV Interivu Timeea Tătar: „Suporterii din Baia Mare să fie alături de echipă!”

EXCLUSIV Interivu Timeea Tătar: „Suporterii din Baia Mare să fie alături de echipă!”

 

 

 

 

 

 

Ion R. Ster 

Timeea Tătar, băimăreanca noastră, a profitat de o fereastră pentru a trage o fugă acasă la Baia Mare. Născută în Baia Mare la data de 28 iulie 1989, Timeea Tătar a evoluat pentru HCM Baia Mare în perioada 2008-2009 și 2010-2016, Oțelul Galați 2009-2010, Dunărea Brăila 2016-2017, Corona Brașov 2017-2018, SCM Craiova 2018-2020, iar de anul acesta evoluează la Măgura Cisnădie. În naționala României a strâns 10 jocuri, pentru care a înscris 6 goluri. Este campioană națională în 2014 cu HCM Baia Mare, sfertfinalistă în Liga Campionilor cu HCM Baia Mare, medaliată cu argint în campionatul României în anii 2013, 2015, 2016 și 2017, câștigătoare a Cupei României  și Supercupei României în anii 2013, 2014 și 2015 . Este o sportivă exemplară, cu un palmares bogat și de invidiat, o mândrie pentru municipiul nostru, pentru iubitorii de handbal din Baia Mare. Nu am scăpat ocazia de a sta de vorbă cu Timeea Tătar, în acest sfârșit de săptămână.

BMS: Ce face Timeea Tătar în perioada de pandemie?

Timeea Tătar: Perioada de pandemie, pentru noi, a trecut, am început antrenamentele, avem câteva zile libere și încerc să profit de ele.

BMS: Ești campioană națională, medaliată cu argint, cu bronz, câștigătoare a Cupei României, sfertfinalistă în Liga Campionilor, ce părere ai despre echipa care se construiește la Baia Mare?

Timeea Tătar: Prea multe nu știu. Sunt plecată de mulți ani din Baia Mare, nu prea știu multe despre ele, fiecare cu echipa lui.

BMS: La nivelul copiilor și juniorilor ce crezi că ar trebui făcut pentru a promova talentele locale?

Timeea Tătar: Ar trebui investit mai mult, copiii să meargă de mici la sport, la handbal, în special, pentru a reuși să se descopere talentele.

BMS: Te-ai gândit la retragere? Ce vei face după ce te retragi?

Timeea Tătar: Încă nu m-am fândit la retragere. Mai am de jucat 2-3 ani, și după aceea am să  mă hotărăsc.

BMS: Un pronostic pentru viitorul campionat, în actualul sistem competiționat desfășurat în condiții de pandemie? Cum crezi că se va desfășura campionatul?

Timeea Tătar: Nu știu, am auzit multe discuții, turnee de sală, meciuri foarte multe. Nu știu, sper să se găsească o soluție și pentru noi jucătoarele, să încerce să ne mențină sănătoase și să fim apte pentru ceea ce avem de făcut.

BMS: Ai foarte mulți adminiratori în Baia Mare. Ce mesaj le transmiți?

Timeea Tătar: În primul rând le mulțumesc și să rămână la fel, alături de echipa din Baia Mare, cum au fost și până acuma!

Sursa foto: ziarmm.ro 

Lasă un răspuns

Top