You are here
Home > Fotbal > RECEA CONFIRMĂ și învinge și liderul Grupei A! Comuna Recea – Metaloglobus 3-1 (0-1)!

RECEA CONFIRMĂ și învinge și liderul Grupei A! Comuna Recea – Metaloglobus 3-1 (0-1)!

 

 

 

 

 

 

Ioan. R. Ster 

ACS Fotbal Comuna Recea confirmă forma foarte bună din acest an și învinge acasă lideul Grupei A din play-out cu 3-1 (0-1)! Partida a început cum nu se poate mai prost pentru elevii antrenați de Florin Fabian (absent și la acest meci), după o aruncare de la margine care nu anunța nimica oaspeților,  de pe parte dreaptă în careul gazdelor Aguilnaldo deviază balonul cu capul, și acesta trece pe sub Răilean în poartă: 0-1!  În primele 10 minute ale partidei Recea nu a ieșit din jumătatea proproie de teren și se anunța o partidă extrem de dificilă, în condițiile în care începi partida de la 1-0 pentru adversari.În min.4 Lung trimite cu capul spre poartă o lovitură liberă de partea dreaptă, dar Răilean este la post. Prima acțiune a gazdelor vine în min. 16, când șutul lui Micaș de la 16 m este deviat în corner. După numai 2 minute Akhmatov execută foarte bine o lovitură liberă puțin lateral stânga dar mingea lovește transversala porții apărată de Gavrilaș. Fica îl va imita pe Akmatov în min. 24, când șutul său puternic a lovit bara din dreapta porții adverse, Gavrilaș rămase spectator. În min. 38 Aguilnaldo are posibilitatea de a a face dubla, dar lovitura sa de cap este respinsă de Răilean în corner!

După pauză, Rcea se avântă în atac și fac una dintre cele mai bune reprize din acest campionat. În min. 47 Fica angajat foarte bine în careu de Akhmatov driblează și portarul dar Cazan salvează prin alunecare. Coman servit foarte bine de Ispas trimite cu capul pe lângă poartă (min.49). Egalarea se produce în min. 64 prin același Marius Coman care trimite cu capul în poartă la colțul scurt, pe lângă Gavrilaș: 1-1! Akmatov iese și el la rampă cu o acțiune individuală de mare efect, dar șutul său trece alături (min.70).  Același Akhmatov execută o lovitură liberă lateral dreapta aproape de colțul terenului, îi trimite pe jos, în careu, lui Fica, șutului acestui trecând peste poartă (min.73). În min. 75 Micaș caută și el poarta, dar greșește ținta. Desprinderea vine în min. 79 când Jucan prinde un șut senzațional din colâul careului de 16 m, peste portarul Gavrilaș, aducând în avantaj Recea: 2-1! Scorul final va fi stabilit de golgheterul Ligii 2, Marius Coman cu un șut din voleu din interiorul careului, Gavrilaș în încercarea de aprinde balonul l-a scăpat în poartă: 3-1! Cu acest gol, Marius Coman ajunge la cota 15 goluri înscrise și lider solitar al clasamentului golghetrilo în Liga 2, și are toate șansele să fie încununat cu acest titlu, deși alte echipe vor avea câteva meciuri (3) în plus!

Felicitări echipei, staff-ului tehnic, conducerii administrative pentru această victorie mare, care îi consolidează echipei locul 4 în clasamentul Grupei A, cu șanse reale de evitare a retrogradării. 

Marius Coman – atacant ACS Fotbal Comuna Recea, declarații după meci:

Gabriel Manu – antrenor principal Metaloglobus București, declarații după meci:

ACS FOTBAL COMUNA RECEA – METALOGLOBUS BUCUREȘTI 3-1 (0-1)!

STADION CENTRAL RECEA

Au înscris: Marius Coman (64, 83), Cătălin Jucan (79) respectiv Aguinaldo (1)

Cartonașe galbene: Alin Fica (76) respectiv Sota Mino (32), Alexandru Coman (76)

Cartonaș roșu: Rassambek Akhmatov (min.86)

Arbitri: Vlad Baban (Iași) – centru; George Bogdan Duță (Bacău), Damian Antal (Bacău) – asistenți; Rezervă: Sorin Vădana (Cluj Napoca).

Observatori FRF: Iulian Spătaru (Timișoara), Victor Radu (București)

ACS FOTBAL COMUNA RECEA: Dorian Răilean – Brian Mendoza, Gabriel Oiță, Alin Burdeț, Rareș Ispas, Adrian Bura (Cătălin Jucan 46), Rassambek Akhmatov, Adrian Micaș, Alin Fica (Paul Szecui (89), Alexandru Mărieș (Ciprian Brata 65), Marius Coman (Paul Batin 90+1). Rezerve neutilizate: Alin Bota – Milian Urs, Adrian Balha, Marius Potcoavă, Andrei Gal. Antrenori: Daniel Ardelean, Ovidiu Mic (secunzi).

METALOGLOBUS BUCUREȘTI: George Gavrilaș – Alexandru Coman, George Caramalău, Daniel Lung, Iulian Ciubotaru, Sota Mino (Alexandru Ciocâlteu 79), Lucian Cazan, Andrei Sava, Christo Bolohan (Vadim Covalciuc 46), Mendes Aguinaldo (Manuel Botic 59), Claudiu Herea. Rezerve neutilizate: Cristian Nedelcovici – Ionuț Putaru, Eduard Vraciu, Andrei Florecu, Raul Gavarlita, Radu-Ioan Chiriac. Antrenori: Gabriel Manu (principal), Gabriel Cânu (secund). 

Sursa foto: Daniel Pop

Lasă un răspuns

Top