You are here
Home > Fotbal > PROPUNERE surpriză a FRF pentru Liga 3: 10 serii și 5 meciuri de baraj pentru promovare!

PROPUNERE surpriză a FRF pentru Liga 3: 10 serii și 5 meciuri de baraj pentru promovare!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Astăzi la sediul FRF are loc ședința Comitetului Executiv, o ședință extrem de importantă, care va stabili sistemul de desfășurare a viitoarei ediții de campionat din Liga 2 și Liga 3. Până la urmă în Liga 2 vor lua startul 20 de echipe, Pandurii Tg. Jiu nu a primit Certificatul de participare în Liga 2, datorită situației financiare precare de la Pandurii și a datoriilor clubului. Despre sistemul de desfășurare a campionatului în Liga 2, BaiaMare Sport a informat (AICI). 

Pentru noua ediție de campionat din Liga 3, responsabili federali au gândit un sistem cu multe surprize. Astfel, Liga 3 urmează să se mărească la 100 de echipe, care vor activa în 10 serii (10 echipe în fiecare serie), după cum informează Liga2.ro. Din Liga 2 ar urma să retrogradeze tot 5 echipe, ca și până acum, iar primele 2 clasate echipe din fiecare serie din Liga 3, vor disputa un baraj de promovare în Liga 2, încrucișarea echipelor urmând a fi stabilită de  forul de la Casa Fotbalului.

O mică simulare a serie din care ar putea face parte Minaur și Progresul Șomcuta Mare, ar fi cu echipele din Satu Mare, Sălaj, Bistrița, Mureș și Alba, și ar arăta cam așa:

  1. MINAUR BAIA MARE (MARAMUREȘ)
  2. PROGRSEUL ȘOMCUTA MARE (MARAMUREȘ)
  3. CSM SATU MARE (SATU MARE)
  4. GLORIA BISTRIȚA (BISTRIȚA NĂSĂUD)
  5. SCM ZALĂU (SĂLAJ)
  6. SPORTUL ȘIMLEUL SILVANIEI (SĂLAJ)
  7. SĂNĂTATEA CLUJ NAPOCA (CLUJ)
  8. UNIREA DEJ (CLUJ)
  9. STICLA ARIEȘUL TURDA
  10. AVÂNTUL REGHIN (MUREȘ)

Sursa: Liga2.ro 

Lasă un răspuns

Top