You are here
Home > Fotbal > După aventura de la Minaur, Bogdan Piper a semnat cu Concordia Chiajna!

După aventura de la Minaur, Bogdan Piper a semnat cu Concordia Chiajna!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

După ratarea promovării în Liga 2, Minaur Baia Mare va continua în Liga3. Antrenor Dorin Toma se vede nevoit să reia munca începută anul trecut la începutul sezonului 2019-2020, când a reușit închegarea unei echipe competitive, capabile să atace promovarea. În acest moment, o parte din jucătorii care și-au încheiat obligațiile contractuale cu Minaur Baia Mare, au părăsit corabia. Primul care și-a găsit echipă a fost Florin Cardoș, care a semnat cu nou promovata ACS Fotbal Comuna Recea. Al foilea jucător care și-a găsit echipă în Liga 2 este Bogdan Piper, mijlocașul de 18 ani semnând cu echipa antrenată de Florin Bratu, Concordia Chiajna.

Concordia Chiajna este una dintre echipele din Liga 2 care și-au anunțat intențiile de a se clasa pe unul dintre locurile care duc în Liga 1 la sfârșitul sezonului, care stă să înceapă pe 5 septembrie 2020. Pe lângă Bogdan Piper, Concordia Chiajna a achiziționat o echipă întreagă: Sergiu Arnăutu (Petrolul Ploiești), Alexandru Cherecheș (ASU Poli Timișoara), Ionuț Biceanu (Astra Giurgiu), Baudoin Kanda (Farul Constanța), Philippe Nsiah (Thanh Toa-Vietnam),  Andrei Herghelegiu (CS Mioveni), Azdren Llullaku (Shakhtor Soligorsk-Belarus) și Cătălin Alexe (CS Mioveni).

Despre noul transfer de la Chiajna, Cristian Bălașa – directorul sportiv, a declarat pentru Liga2.roSe anunță a fi un tânăr mijlocaș de perspectivă. Am avut referințe foarte bune despre el de la foști fotbaliști din zona Baia Mare”!

Sursa: Liga2.ro

Lasă un răspuns

Top