You are here
Home > Fotbal > Octavian Pavel, primar Comuna Recea: „Putem asigura 30-40% din Bugetul echipei în Liga 2!”

Octavian Pavel, primar Comuna Recea: „Putem asigura 30-40% din Bugetul echipei în Liga 2!”

Ioan R. Ster 

ACS Fotbal Comuna Recea a ratat de puțin promovarea în Liga 2, în sezonul trecut, după ce a condus autoritar aproape tot campionatul. S-au făcut și unele greșeli, poate și lipsa de experiență a unor jucători, poate și miza care era la mijloc au făcut ca elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic, să evolueze încă un an în eșalonul 3 al fotbalului românesc. Luni 8 iulie 2019, Romică Buia și Ovidiu Mic au sunat adunarea pentru noul sezon competițional, și lucrurile par a arăta destul de bine pentru echipa Comunei Recea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că la Recea s-au făcut investiții masive în infrastructura sportivă, și s-au creat condiții foarte bune de pregătire pentru echipa de fotbal, a cărei obiectiv este promovarea în Liga 2.

Primarul Comunei Recea, om gospodar după cum îl știm, și de fapt a și arătat-o, este unul dintre primarii care și-au dat seama că a investi în sport înseamnă a investi în sănătate, dar și în economia locală, un plus care aduce notorietate comunității din care face parte. Domnia Sa este extrem de hotărât să continue pe acest drum, iar la orizont se prefigurează și alte investiții, de care vor putea beneficia inclusiv sportivii din Baia Mare: un NOU Stadion cu 8-10 sau 14.000 de locuri, o SALĂ POLIVALENTĂ de 5.000 de locuri sau un bazin olimpic. Până una alta, Octavian Pavel este preocupat de asigurarea finanțării echipei de fotbal și asigurarea întregului Buget necesar pentru noul sezon competițional. El spune că s-a stabilit inclusiv fondul de salarii pentru următorul sezon și cu un buget de cca. 600.000 lei, echipa are asigurată liniștea necesară îndeplinirii obiectivului stabilit, promovarea în Liga 2.

Octavian Pavel – primar Comuna Recea, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

Anul trecut am avut obiectiv clasarea pe unul din locurile 1-4, și anul acesta tot același obiectiv o să avem, clasarea pe unul din locurile 1-4, dar cu specificația că ne dorim din tot sufletul promovarea în Liga 2, promovare pe care credem o să ne atingem obiectivul având parteneri și Consiliul Județean Maramureș, care în acest tur de campionat o să ne ajute cu 300.000 lei pentru finanțarea echipei. Din păcate au plecat câțiva jucători buni, dar în același timp suntem fericiți că au plecat la echipe din Liga 1, Sergiu Ciocan la Gaz Metan, Paul Oșan și Dacian Dunca au plecat la Hermannstadt, în rest, doi jucători din vechiul lot, Cherechi și Lemac și-au găsit alte echipe. Avem în probe jucători buni, talentați, într-o săptămână va fi definitivat lotul și sperăm ca sub conducerea celor doi antrenori Romică Buia și Ovidiu Mic, să ne atingem obiectivul și dezideratul, respectiv promovarea în Liga 2. Noi putem asigura Bugetul echipei de fotbal în proporție de 30-40% în Liga 2, dar cu sprijinul oamenilor de afaceri și a Consiliului Județean, eu zic că putem să realizăm acest obiectiv.”

Lasă un răspuns

Top