You are here
Home > Fotbal > Prunescu, Suciu și Muscă vor forma axul central la Minaur! Primele declarații din postura de proaspăt băimăreni!

Prunescu, Suciu și Muscă vor forma axul central la Minaur! Primele declarații din postura de proaspăt băimăreni!

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare s-a reunit luni 8 iulie 2019, în vederea noului sezon din Liga 3. Antrenorul Dorin Toma pare hotărât să atace promovarea în Liga 2, și își ia măsuri de precauție, întărindu-și axul central al echipei.

Pe postul de fundaș central, la Baia Mare va juca Jean Prunescu (30 de ani), un fotbalist sosit din curtea lupilor galbeni, de la Petrolul Ploiești. El a mai jucat și la FCSB 2, Gloria Buzău, Academica Clinceni, FC Snagov sau Dacia Unirea Brăila. Dar cea mai mare cotă de piață a avut-o pe vremea când activa la Astra Giurgiu 2 (200.000 euro). „Sunt foarte bucuros, este un nou început, o nouă provocare pe care am acceptat-o cu tot sufletul și abia aștept să începem treaba. Am o singură așteptare de la această provocare: PROMOVAREA, obiectivul nostru este promovarea. Consider că acest oraș și acești oamnei au nevoie ca Baia Mare să fie cel puțin în Liga 2. Așa că, îi rog pe suporteri să vină și să ne susțină meci de meci, ca să ne îndeplinim obiectivul!” a declarat în exclusivitate pentru baiamaresport.ro noul fundaș central al echipei Minaur Baia Mare.

Jean Prunescu

Sursa foto: infoploiesticity.ro

Vlad Suciu (22 de ani) va fi mijlocașul defensiv al băimărenilor, un fotbalist tânăr care a jucat și la Unirea Slobozia. El va juca pe acelați post pe care a evoluat o bună bucată de vreme și antrenorul său de acuma Dorin Toma. El a suferit o accidentare gravă acum 3 ani, la un meci jucat de Farul împotriva Rapidului. Este și pentru el un nou început și speră să fie de bun augur: „În primul rând, vreau să mă pregătesc foarte bine în perioada de pregătire, să mă pun la punct fizic, și după aceea, cu toții ne dorim să promovăm. De asta am venit pentru că Minaur Baia Mare este o echipă care își dorește performanță. Cu Dorin Toma prevăd o colaborare foarte frumoasă, mai ales că a jucat același post pe care îl joc și eu, cred că o să ne înțelegem foarte bine. Suporterii să vină la meciuri, și să aibă încredere în noi, și noi o să încercăm să obținem rezultate cât mai bune!” 

Vlad Suciu

Sursa foto: ziuadeconstanta.ro 

În atacul băimărenilor va evolua și nou sositul Alexandru Muscă (23) de ani, un fotbalist cu o cota foarte bună de piață (125.000 euro), fotbalist crescut de Farul Constanța și trecut și prin curtea mai multor echipe din Liga 2: Dacia Unirea Brăila, Daco-Getica București, Oțelul Galați. Ultima oară a evoluat pentru CSM Medgidia, iar la sosirea la Baia Mare ne-a declarat, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:  „Sunt foarte bucuros că am ajuns la Baia Mare, sperăm să promovăm la anul, de aceea am venit la Baia Mare, pentru că este un proiect foarte frumos. La anul sper să promovăm în Liga 2. Este un nou început și pentru mine, sper să fie cu cât mai multe goluri. Cu Dorin Toma ne-am cunoscut ieri, și sper să fie o colaborare foarte bună. Suporterii să vină în număr cât mai mare la Stadion și să promovăm în Liga 2 împreună!”

Alexandru Muscă

Sursa foto: obiectivbr.ro

Lasă un răspuns

Top