You are here
Home > Fotbal > Nicu Ardusătan-Commando Buldogs: „Fără bani, jucători și liniște la echipă nu se poate face performanță!”

Nicu Ardusătan-Commando Buldogs: „Fără bani, jucători și liniște la echipă nu se poate face performanță!”

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare s-a reunit luni, 8 iulie 2019, în vederea pregătirii noului sezon competițional al Ligii a 3-a. Deocamdată, mai multe plecări de la echipă decât sosiri. Certitudini sunt: Jean Prunescu (Petrolul Ploiești), Vlad Suciu (Unirea Slobozia) și Alexandru Muscă (Dacia Unirea Brăila, Juventus București). La reunirea lotului din conducerea administrativă a fost prezent doar team managerul Cosmin Filip, în rest…pauză. Am participat și la reunirea echipei ACS Fotbal Comuna Recea, acolo unde conducerea clubului a avut un reprezentant, care a transmis un mesaj clar …cu litere de tipar: PROMOVARE! Și bineînțeles, susținere. Am văzut preocupare din partea conducerii de a asigura toate condițiile și celor nou veniți (și nu sunt puțini)! La Baia Mare Dorin Toma este cel care, pe lângă punerea în practică a programului de pregătire, trebuie să se îngrijească de toate celelalte aspecte, ajutat de Cosmin Filip. Dar, nu se știe cu exactitate cuantumul Bugetului echipei de fotbal, atâta vreme cât el este unul prevăzut pentru tot clubul (cu handbalul masculin și feminin împreună). Din informațiile pe care le am, și îmi doresc să greșesc, iar Cosmin Filip să aibă dreptate, Bugetul CS Minaur este de 1.400.000 lei! Vom vedea, ne vom documenta…

Până una alta, la reunire a fost prezent și reprezentatntul suporterilor băimăreni, Nicu Ardusătan, așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată când echipa trebuie să simtă susținerea din partea suporterilor. Este inutil să amintim susținerea suporterilor băimăreni, care au fost alături de Minaur Baia Mare, pe toate stadioanele din județ, în Liga 4, dar și în Liga 3! Nicu Ardusătan, șeful buldogilor băimăreni, se arată dezamăgit de atitudinea autorităților locale, dar și de conducerea clubului vizavi de echipa de fotbal, care practic au trecut fotbalul băimărean la…„și altele”!

Nicu Ardusătan – șeful galeriei „Commando Buldogs”, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

Noi suporterii, vrem să promovăm, la fel ca și anul trecut. Dar, după cum se vede, la reunire sunt cam puțini jucători, mai trebuie jucători, și văd că nu apare nimeni din conducerea clubului: președinte, de la Primărie NIMENI! Nu știu cum stăm cu banii, că acesta e lucru principal, pentru că băieții, sunt cu salariile în urmă. Nu poți să faci performanță la fotbal, fără bani fără un Buget pe tot anul. Să știm ce se vrea! Atunci, hai să ne lăsăm de fotbal. Nu mai avem nici fotbal, nici handbal, nu mai facem nimic în Baia Mare. Sau banii se duc numai la o singură echipă? Dorin Toma este antrenorul potrivit să ducă echipa în Liga 2, speram să promovăm în Liga 1 cu el, dar fără Buget, fără bani, fără jucători, fără liniște la echipa asta nu se poate face performanță. Noi vom începe din nou, cum am fost și în Liga 4, alături de echipă, și în Liga 3, dar să știm pe ce bază mergem. Ar fi cazul să promovăm odată! Văd că nimeni din oraș, nici din club nu vin alături de echipă! Nu-i văd la meciuri, nu-i văd la reunire! Măcar să le zică la băieți : hai că vrem să facem treabă sau…ceva. Nu știu ce se întâmplă în orașul ăsta! Sunt foarte dezamăgit!”

Lasă un răspuns

Top