You are here
Home > Fotbal > ACS Fotbal Comuna Recea este pregătită să se bată la promovare

ACS Fotbal Comuna Recea este pregătită să se bată la promovare

Ioan R. Ster 

ACS Fotbal Comuna Recea a sunat adunarea, iar fotbaliștii s-au reunit sub comanda aceluiași cuplu de antrenori din sezonul trecut: Romică Buia (principal) și Ovidiu Mic (secund). ACS Fotbal Comuna Recea a rata de puțin promovarea în Liga 2, în dauna echipei Csikszereda Miercurea Ciuc, dupî ce a condus destul de autoritar cea mai mare parte a campionatului.

Iată că, Recea tranferă chiar în Liga 1, de la echipa antrenată de Romică Buia au plecat Sergiu Ciocan la Gaz Metan Mediaș, Dacian Dunca și Oșan la Hermannstadt. De asemenea, au mai părăsit lotul David și Revesz în SUA, iar Lemac va juca în Ungaria.

Noutățile din lot sunt multe, și urmează a se lua decizia în privința lor în perioada următoare: Andrei Cobârzan („U” Cluj), Mariu Potcoavă („U” Cluj), Cosmin Berinde („U” Cluj), Lorand Kiss (Minaur Baia Mare), Claudiu Maftei (Oțelul Galați), Marius Telcean (Spania), Darius Lukacs (Unirea Dej), și un camerunez Julien (fundaș central).

De la reunire n-au lipsit: Alin Bota, Andrei Iura, Urs, Chinde, Mărieș, Asăujan, Jucan, Romario, Pașca, Erdei, Mureșan, Mitrea și Macovei.

Echipa din Recea se va pregăti pe plan local în perioada următoare, cu un cantonament tot pe plan local, cu 2 antrenamente pe zi, programul meciurilor oficiale urmând a fi stabilit în zilele următoare. Antrenorul ecund Ovidiu Mic este optimist în privința noului sezon competițional, și are convingerea că Recea se va putea bate, din nou, la promovare, cî Maramureșul merită o echipă în Liga 2, fie că este Recea, fie că este Minaur Baia Mare.

Ovidiu Mic – antrenor secund ACS Fotbal Comuna Recea, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro: 

Încă un an alături de Romică Buia la Recea, un an în care sperăm să ne atingem obiectivul, adică promovarea în Liga 2! Sperăm să fie mai bine ca și anul trecut. Anul trecut ne-au lipsit și jucătorii, au lipsit mai multe pentru a promova, probabil nici nu am fost pregătiți de la bun început. Sperăm ca anul acesta să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Sperăm să continue colaborarea cu Primăria Recea în privința finanțării, să ne ajute cum ne-au ajutat și anul trecut, din partea Primăriei, a domnului Primar a fost ok, sperăm să fie și în continuare în următorul an competițional. Mai avem încă 2-3 jucători care sperăm să vină, în afară de cei care au venit astăzi, acuma să-i vedem la lucru, pentrui că asta e cel mai important. Sunt jucători tineri care au venit de la „U” Cluj, Galați. Două echipe din Maramureș se bat la promovare, din care una sperăm să promoveze, indiferent că este Minaur Baia Mare sau Recea. Asta este păprerea mea, Maramureșul merită să aibă echipă de Liga 2!”

Alin Bota – căpitan ACS Fotbal Comuna Recea, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro: 

„Așteptările au fost mari sezonul trecut, și în sezonul care urmează, noi încercăm să ne depășim condiția, în fiecare an, să fim mai sus, sau cel puțin la fel ca și în sezonul trecut. Ar fi bine să avem obiectiv promovarea în Liga 2, ar fi bine pentru oraș, pentru Baia Mare, în primul rând. Este benefic pentru fotbalul băimărean să fie două echipe care se bat la promovare în Liga 2, publicul să vină să vadă meciuri plăcute și frumoase!”

Lasă un răspuns

Top