You are here
Home > Fotbal > Maramureș vs Bistrița Năsăud în Barajul de promovare în Liga 3

Maramureș vs Bistrița Năsăud în Barajul de promovare în Liga 3

 

 

 

 

 

Campioana Maramureșului se va lupta cu numărul 1 din Bistrița-Năsăud la barajul de promovare în viitoarea ediție a Ligii 3, după cum s-a decis azi în urma tragerii la sorți.
 
Casa Fotbalului a găzduit tragerea la sorți a duelurilor pentru barajul de promovare în viitoarea ediție a Ligii 3. Cele 41 de județe plus Municipiul București au fost împărțite în 7 regiuni. În urma tragerii la sorți au rezultat următoarele confruntări:
Regiunea 1: Vaslui – Bacău; Botoșani – Suceava; Neamț – Iași;
Regiunea 2: Sălaj – Bihor; Maramureș – Bistrița-Năsăud; Cluj – Satu Mare;
Regiunea 3: Sibiu – Harghita; Alba – Brașov; Mureș – Covasna;
Regiunea 4: Timiș – Mehedinți; Arad – Caraș-Severin; Gorj – Hunedoara;
Regiunea 5: Dolj – Olt; Teleorman – Argeș; Vâlcea – Dâmbovița;
Regiunea 6: Prahova – Călărași; Giurgiu – București; Ilfov – Ialomița;
Regiunea 7: Tulcea – Constanța; Vrancea – Galați; Buzău – Brăila;
 
Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00, turul, și 20 iunie 2020, ora 17:30, returul.
 
Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.
 
Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 8 iunie 2020, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.
 
Dreptul de participare la jocul de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul I în fiecare județ sau în Municipiul București. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplineşte condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare.
 
Regulamentul complet privind organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3 este disponibil AICI.
 
Foto (c) Federația Română de Fotbal
Sursa: AJF Maramureș

Lasă un răspuns

Top