You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Progresul trece de Sportul lui Dacian Nastai și rămâne neînvinsă de 4 etape! Pregreul Șomcuta Mare – Sportul Șimleu Silvaniei 2-0 (1-0)!

LIGA 3 Progresul trece de Sportul lui Dacian Nastai și rămâne neînvinsă de 4 etape! Pregreul Șomcuta Mare – Sportul Șimleu Silvaniei 2-0 (1-0)!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Progresul Șomcuta Mare confirmă forma bună în care se află și își trece în cont o nouă victorie în C10, după ce a trecut cu scorul de 2-0 (1-0) de Sportul Șimleu Silvaniei, în etapa 11 din seria 10 a Ligi a 3-a! Golurile formației antrenată de Dănuț Sabou au fost înscrise de Paul Batin (26) și Denis Lihet (min.82).

Partida a început cu două ocazii uriașe de gol ratate de oaspeți care au ratat deschiderea scorului prin Vaida (min.6 și min.9), de fiecare dată tânărul portar Miholca salvând din poziție de unu la unu cu jucătorul Sportului. Paul Batin a trecut și el peste deschiderea scorului în min. 8 când a șutat peste poartă de la 11 m de buturile apărate de Cosma. Același Paul Batin va reuși deschiderea scorului în min. 26, după o cursă spre poarta adversă de la 40 m, învingându-l pe Cosma cu un șut plasat: 1-0! Balmoș are șansa de 2-0, șutul său din interiorul careului fiind respins de Cosma în corner.

După pauză oaspeții înceracă să revină pe tabela de marcaj, dominarea lor lovindu-se de o apărare foarte bine organizată cu un portar în zi mare, Miholca a făcut un meci mare, după inerentele gafe puse pe seama tinereții și lipsei de experiență din timpul sezonului, iată că Progresul Șomcuta Mare are poartă, lucru care dă siguranță și apărării! În min. 68, Lorand Lang este eliminat după ce vede al doilea cartonaș galben în 4 minute, la o fază în care Mansour scăpa singur spre buturile lui Miholca. Cu un om în minus pe teren Șomcuta se închide foarte bine în apărare și reușesc să repingă atacurile oaspeților. În min. 78, Mansour execută puternic o lovitură liberă de la 20 m de poartă, puțin lateral stânga, dar Miholca scoate senzațional din vinclu o minge pe care scria 1-1! Pe contraatac, gazdele reușesc desprinderea prin Denis Lihet care a fructificat o pasă primită pe partea dreaptă, trimițând pe lângă Cosma în poartă și consfințiind rezultatul final: 2-0 (min.82)! Pe final, Mansour trimite cu capul peste poarta lui Miholca (min.87), iar Lazăr îl mai remarcă o dată pe același Miholca (90+1)!

Etapa viitoare se va disputa derby-ul Maramureșului Minaur Baia Mare – Progresul Șomcuta Mare, și se anunță a fi unul extrem de interesant, cu Minaur Baia Mare în revenire de formă și lider la zi al clasamentului și Progresul lui Dănuț Sabou neînvinsă de 4 etape în campionat! Progresul Șomcuta Mare reușește să se distanțeze de CSM Satu Mare, urmăritoarea sa, dar urmează meciuri infernale pentru șomcuteni: Minaur Baia Mare, Lotus Băile Felix, Club Atletic Oradea și CFR Cluj 2, după care campionatul se va întrerupe până la primăvară când se vor disputa ultimele 3 etape din sezonul regular, apoi urmând bătălia din play-out pentru menținerea în Liga 3!

Dănuț Sabou – antrenor Progresul Șomcuta Mare:

Dacian Nastai – antrenor Sportul Șimleu Silvaniei:

PROGRESUL ȘOMCUTA MARE – SPORTUL ȘIMLEU SILVANIEI  2-0 (1-0)

Teren Progresul Șomcuta Mare

Au marcat: Paul Batin (26), Denis Lihet (82)

Cartonașe galbene: Adrian Tarța (58), Lorand Lang (65, 68), Bogdan Pașca (77), Mihai Miholca (82)

Cartonaș roșu: Lorand Lang (68)

Arbitri: George Cătălin Roman (Timișoara) – centru; Patrick Ștefan Sandu (Timișoara), Alexandru Gherman (TImișoara) – asistenți.

Observatori FRF: Anghel Todea Cluj Napoca), Ioan Papp (Carei)

Progresul Șomcuta Mare: Mihai Miholca – Raul Negreanu, Cezar Bud, Lorand Lang, Adrian Tarța, Paul Szecui, Mark Parnău (73 Raul Sima), Tudor Balmoș (73 Bogdan Pașca), Bogdan Jeler (73 Gabriel Borode), Paul Batin (85 Erik Piroșka), Denis Lihet (90+2 Cristian Raicu). Rezerve neutilizate: Iuliu Roșiianu –  Andrei Tutuța, Raul Marian, Cătălin Iancău. Antrenori: Dănuț Sabou (principal), Ioan Vasile Oană (secund).

Sportul Șimleu Silvaniei: Paul Cosma – Pedro Paul, Alex Negrea, Marius Leitan, Ismael Guiti, Ionuț Pascu, Claudiu Petruș, Răzvan Pop (82 George Pop), George Contras (67 Zoltan Lazar), Cătălin Vaida, Hueye Mansour. Rezerve neutilizate: Jozef Șipos – Gabriel Caba, Cătălin Ionuț Pop, Vlad Opriș, Luigi Pop, Alex Crișan, Valentino Tafa. Antrenor: dacian Nastai (principal).

Sursa foto: Alin Boțioc

  

 

Lasă un răspuns

Top