You are here
Home > Fotbal > Liga 2 Casa pariurilor > LIGA 2 Eșec (ne)scontat MINAUR BAIA MARE – CONCORDIA CHIAJNA 0-1 (0-0) VIDEO

LIGA 2 Eșec (ne)scontat MINAUR BAIA MARE – CONCORDIA CHIAJNA 0-1 (0-0) VIDEO

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

După o amânare cu 24 de ore, până la urmă partida dintre Minaur Baia Mare și Concordia Chiajna s-a disputat duminică 26 februarie 2023, de la matineu, la ora 11.00. Câștig de cauză au avut jucătorii antrenați de Eugen Trică, care s-au impus cu 1-0 (0-0), prin golul înscris de Ndiop Ndiaye (83).

Condițiile meteo au fost nefavorabile disputării unui meci de fotbal, pe un gazon pe care a plouat încontinuu de 48 de ore, fără vreun drenaj eficient, sau încălzire în iarbă. Am știut încă din toamnă că acestea vor fi condițiile de joc la reluarea compionatului în luna februarie. Șttiam, de asemenea, că Minaur Baia Mare are o misiune (aproape) imposibilă în acest final de sezon regular cu partide în compania a 3 echipe cu pretenții la play-off și la promovare: Concordia Chiajna, Steaua București (liderul la zi în clasament) și Gloria Buzău.

Am așteptat să vedem la lucru în meci oficial cele 8 achiziții ale Minaurului în această iarnă. Doar 5 dintre ei au evoulat în partida cu Chiajna, și e prematur să spunem că au schimbat ceva în jocul echipei  băimărene. În acest moment al sezonului competițional, importante sunt punctele, cele care contează până la urmă, cele care ne pot îndepărta de zona roșie în care se află echipa antrenată de Mihai Iosif. De partea cealaltă, Concordia Chiajna a arătat ca o echipă solidă, cu mare experiență, experiență adusă (și) de cele 8 achiziții din această iarnă, cu nume importante care au jucat și la nivelul primei ligi a fotbalului românesc.

Echipa ilfoveană a dominat clar jocul în prima repriză, când au avut mai multe ocazii de a înscrie, fără a reuși să fructifice nici o oportunitate, din cele pe care și le-a creat, în centru cărora a fost Raul Rusescu. În repriza secundă băimărenii au reușit să echilibreze jocul și chiar au fost periculoși în atac, dar nu au reușit să-i pună probleme lui Chudy. Până la urmă, Chiajna a plecat de la Baia Mare cu toate cele 3 puncte, după ce Ndiop Ndiaye a înscris la capătul unei faze în care Iacob a lăsat mingea să cadă în apărarea noastră, iar atacantul ilfovean a profitat, a preluat și a înscris plasat, pe lângă Avram, în plasa laterală.

În min. 87 al partidei, Silviu Pană are un atac violent pe tibia lui Iustin Neacșu și vede cartonașul roșu, fundașul băimărean părăsind suprafața de joc pe targă.

Pentru Minaur Baia Maree, contiună seria meciurilor deficile, iar etapa viitoare va evolua în Ghencea, cu liderul la zi Steau București, după care va primi vizita echipei Gloria Buzău, în ultima etapă a sezonului regular. După care urmează play-out-ul…Un alt campionat…

Mihai Iosif – antrenor Minaur Baia Mare, declarații după meci:

Eugen Trică – antrenor Concordia Chiajna, declarații meci:

Gabriel Tamaș – Concordia Chiajna, declarații după meci:

Faze importante: 

4 Rusescu trimite cu capul din careul  mic Avram respuinge în corner

15 Burcea șutează slab de la 16 m pe lângă poarta lui Avram

18 Rusescu trimite alături din careu mic după o centrare venită de pe partea dreaptă a atacului ilfovean

19 Iacob intervine salvator la minge după o cursă a lui Rusescu pe partea stângă

24 Bogan Rotar șut pe centrul porții de la 20 m lateral dreapta prinde Chudy

27 Silviu Pană șutează de la 20 Avram repinge în corner

30 Iovanovici centrează înșelător de pe stâga minge trece puțin peste

40 Rusescu trimite cu capul puțin peste după un corner executat de pe partea dreaptă

 

54 Cierpka trimite peste poară din 6 m

61 Iarovici lovitură de cap prinde Chudy

83 Mediop Ndiaye dechide scorul cu un șut plasat din marginea careului de 16 m, după o ezitare a lui Iacob în apărarea băimăreană

 

LIGA 2 CASA PARIURILOR

ETAPA 17

MINAUR BAIA MARE – CONCORDIA CHIAJNA 0-1 (0-0)

Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” Baia Mare

Spectatori: cca 800

A marcat: Mediop Ndiaye (83)

ArbitriVlad Baban (Iași) – centru; Doru Claudiu Lucaciu (Cluj Napoca), Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) – asistenți; Arbitru de rezervă: Claudiu Gaitin (Timișoara)

Observator de joc: Dan Jiga (Bistrița)

Delegat de joc: Cristian Petropulos (Alba Iulia)

Cartonașe galbene: Alexandru Dandea (16), Senad Iarovic (36) / Gabriel Tamaș (7), Dorin Codrea (44), Martin Chudy (90+2)

Cartonaș roșu: Siviu Pană (87), Robert Panduru (secund)

MINAUR BAIA MARE: Raul Avram – Cătălin Alexe, Alexandru Iacob, John Mondragon, Iustin Neacșu *Alexandru Stoian 87), Ricky Gneba, Alexandru Dandea (Mircea Donca 87), Bogdan Rotar (Alin Văsălie 65), Valmir Berisha, Petre Ivanovici (Vasile Chitaș 65), Senad Iarovic. Rezerve neutilizate: Alex Costache – Denis Matei, Sabin Iosif, Raphael Stănescu, Sergiu Ciocan. Antrenori: Mihai Iosif (principal), Vlad Ungureanu (secund), Ovidiu Mic (delegat).

CONCORDIA CHIAJNA: Martin Chudy – Radu Simion, Gabriel Tamaș, Alexandru Stănică, Mihai Velisar, Silviu Pană, Dorin Codrea, Adrian Cierpka (Mirko Ivanovski 60), Raoul Cristea (Mihai Constantinescu 69), Andreas Burcea, Raul Rusescu (Mediop Ndiaye 69, Luca Maric 90). Rezerve neutilizate: Iustin |Popescu – George Călintaru, Sammy Skytte, Giovani Ghimfus, Petar Petkovski. Antrenori: Eugen Trcă (principal), Ovidiu Herea (secund), Robert Panduru (secund).

Sursa foto: facebook CS Minaur fotbal 

 

2 thoughts on “LIGA 2 Eșec (ne)scontat MINAUR BAIA MARE – CONCORDIA CHIAJNA 0-1 (0-0) VIDEO

  1. Fotbalul din maramures a supravietuit ani de-a rindul prin fotbalistii crescuti si formati in propria pepinierä ,jucätori cu care sau identificat si iubitorii de sport din Baia Mare , impreunä cu prietenii si familiile fotbalistilor aflate in tribune. Comercializarea fotbalului , importul de „mercenari” nu este o solutie de viitor !.

  2. Din păcate așa este…Eu am scris despre invazia de fotbaliști străini de mâna a treia, din țări din lumea a treia a fotbalului. Anul trecut am avut 41 de țări reprezentate în SUPERLIGA. Partida cu Chiajna nu a fost chiar rea în condițiile unui gazon dezastruos, iar Concordia are echipă bună . Nu vor mai pierde până la final.

Lasă un răspuns

Top