You are here
Home > Fotbal > LIGA 2 De pe locul 18, nici o înfrângere nu este onorabilă! Se îngroașă gluma pentru Minaur! Steaua București – Minaur Baia Mare 3-0 (1-0)

LIGA 2 De pe locul 18, nici o înfrângere nu este onorabilă! Se îngroașă gluma pentru Minaur! Steaua București – Minaur Baia Mare 3-0 (1-0)

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare a cedat prin scor de neprezentare în Ghencea, în compania liderul eșalonului secund Steaua București. Bucureștenii s-au impus cu 3-0 (1-0), prin golurile lui Mădălin Mihăescu (30), Adrian Popa (88) și Atanas Trică (90+3).

Am putut vedea la lucru noua echipă băimăreană pe un teren impecabil,care a favorizat construcția la mijlocul terenului, în contradicție cu condițiile pe care le-am văzut la partida de acasă cu Chiajna.

Până la partida cu Minaur Baia Mare, Steaua avea cel mai eficace atac din Liga 2 cu 32 de goluri marcate și conducea clasamentul cu 34 de puncte.

Prima repriză elevii antrenați de Daniel Oprița au controlat jocul, bămărenii părând prea timorați în fața unui adversar care a contruit mai mult și mai bine, a avut un joc de pase mai bun și au reușit să înscrie prin Mădălin Mihăescu în min. 30, după un corner executat de pe partea dreaptă de Adrian Popa.

Schimbările efctuate la pauză de Mihai Iosif au revigorat jocul băimărenilor care au făcut 20 de minute foarte bune și părea că au forța să egaleze. Din păcate nu a fost așa, iar steliștii au reușit să echilibreze jocul după min. 65 și s-au desprins pe final prin golurile lui Adrian Popa (88) și Atanas trică (90+3).

Pentru Minaur Baia Mare urmează o perioadă extrem de dificilă, în care pare că își micșorează șansele de supraviețuire de la o etapă la alta. Sigur că play-out care va urma va fi un alt campionat, extrem de important, dar calculele preliminare ne arată că băimărenii trebuie șă câștige 5 partide din cele 6 din play-out! Până atunci, etapa viitoare, Minaur Baia Mare va primi sub Dealul Florilor vizita echipei Gloria Buzău, o altă formație cu pretenții de play-off! Toate partidele din ultima etapă a sezonului regular se vor desfășura sâmbătă 11 martie de la ora 11.00!

FAZE IMPORTANTE:

8 Mădălin Mihăescu reia cu capul pe lângă poartă după o centrare din lovitură liberă executată de Adi Popa

18 șut Bodișteanu de la marginea careului de 16 m, Raul pe fază se întinde și reține

30 Mădălin Mihăescu deschide scorul cu o lovitură de cap din careul mic al băimărenilor, după un corner executat de pe partea dreaptă de Adrian Popa 1-0

33 Bogdan Rotar a avut șansa egalării după incursiunea lui Alexe pe dreapta și centrarea la 11 m de poartă, dar atacantul băimărean a rata reluarea cu călcâiul

37 Ivanovici preia și trage din prima din afara careului Dincă este atent și reține

49 Viorel Chinde nu reușește să reia spre poartă la o centrare foarte bună de pe partea dreaptă venită de la Alexe

54 Kayodo face o cursă solitară din aproprierea centrului terenului, Mondragon nu reușește să-l ajungă, dar atacantul trimite alături din poziție unu la unu cu Raul Avram

59 Adrian Popa șutează în plasa laterală din poziție incomodă lateral stânga

61 Kayondo poate majora diferența dar Raul Avram salvează cu piciorul

88 Adrian Popa face 2-0 după o cursă prin centrul defensivei noatre părăsită de fundașii urcați la centrul terenului

90+3 Atanas Trică înscrie și el după o fază în care apărarea băimăreană a fost inexistentă și stabilește scorul final 3-0

 

STEAUA BUCUREȘTI – MINAUR BAIA MARE 3-0 (1-0)

Stadion „Ghencea” București

Spectatori: 2870

Au marcat: Mădălin Mihăescu (30), Adrian Popa (88), Atanas Trică (90+3)

Cartonașe galbene: Adrian Popa (41), Stephan Drăghici (44), Daniel Oprița (56) / Ricky Gneba (26), Cătălin Alexe (52), Senad Jarovici(57), Mihai Iosif (57), Vasile Miriuță (66), Valmir Berisha (86)

Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești-Argeș) – centru; Mihai Marin Ionescu (Bradu-Argeș), Mihăiță Necula (București) – asistenți.

Arbitru de rezervă: Mihai Motan (Târgoviște)

Observator de arbitri: Fevronia Ion (Craiova);

Delegat de joc: Mircea Bucur (Tg. Mureș)

Steaua București: David Dincă – Stephan Drăghici, Dean Beța, Mădălin Mihăescu, Adrian Ilie, Adrian Popa, Valentin Bărbulescu (cpt) ( 46 Cristian Balgiu), Rareș Enceanu (90 David Matei), Ștefan Bodișteanu (90 Laurențiu Corbu), Mahrez Kayondo (73 Atanas Trică), Remus Chipirliu (84 Ștefan Pacionel). Rezerve neutilizate: Horian Iancu – Cosmin Ciocoteală,  Darius Oroian, Laurențiu Corbu, Emilian Pacionel, David Matei. Antrenor: Daniel Oprița (principal)

Minaur Baia Mare: Raul Avram – Cătălin Alexe, Alexandru Iacob, John Mondragon (cpt), Iustin Neacșu, Petre Ivanovici (46 Senad Jarovici), Mircea Donca (46 Sergiu Ciocan), Ricky Gneba (78 Raphael Stănescu), Viorel Chinde (71 Vasile Chitaș), Bogdan Rotar (46 Denis Matei), Valmir Berisha. Rezerve neutilizate: Alex Costache – Răzvan Lazăr, Alexandru Stoian, Sabin Iosif. Antrenor: Mihai Iosif (principal)

Sursa foto: CS Minaur Baia Mare fotbal

 

 

 

Lasă un răspuns

Top