You are here
Home > Uncategorized > ALTE SPORTURI World Rookie Tour din Stațiunea Izvoare și-a consumat a doua etapă din circuitul mondial

ALTE SPORTURI World Rookie Tour din Stațiunea Izvoare și-a consumat a doua etapă din circuitul mondial

 

 

 

 

 

Radu Țolaș 

World Rookie Tour din Stațiunea Izvoare și-a consumat a doua etapă din circuitul mondial

În intervalul 02-05 martie 2023, în stațiunea Izvoare din județul Maramureș, s-a desfășurat a 2-a etapă a circuitului mondial World Rookie Tour din Romania. Initial, etapa trebuia să aibă loc în Sinaia, dar condițiile meteo nu au permis acest lucru. ACS Extrem Rivulus , reprezentant oficial și organizator de evenimente în cadrul circuitului World Rookie Tour și unic reprezentant al World Snowboard Federation pentru Romania, a hotărât să nu anuleze această etapă, oferind astfel șansa sportivilor romani să se poată califica în finala circuitului mondial de la Kaprun pentru snowboard, respectiv la Madonna di Campiglio pentru schi. În calendarul competitional doar Statele Unite ale Americii și Romania au figurat ca organizatori de doua etape! Așa că, felicitări organizatorilor pentru aceasta mare reusită!

Astfel , cu eforturi foarte mari ,dar cu mult ajutor din partea partenerilor, Extrem Rivulus a reușit să organizeze acest concurs eveniment, concurs ce reprezintă ultima etapă din circuitul World Rookie Tour, înainte de finala, pentru acest sezon.

La concursul din 04.03.2023, din snowparkul de pe pârtia Cora, s-au aliniat 26 de concurenți, iar, pentru prima dată la o ediție de WRT, toate podiumurile au fost ocupate exclusiv de români !!!!

Tinen să-i sa felicităm pe toți concurenții, dar, mai ales pe câștigători :

Fete :

locul 3 : Maya Rus

locul 2 : Anda Carpov

locul 1 : Jessy Zainea

Baieti grom ( sub 15 ani ) :

locul 3 : Stefan Osan

locul 2 : Victor Osan

locul 1 : Patric Ilut ( castigator overall al etapei cu 92 de puncte )

Baieti rookie ( 15 – 19 ani ) :

locul 3 : Dragos Costenar

locul 2 : Noro Alexa

locul 1 : Razvan Andrei Varga

Baieti schi :

locul 1 : Felix Fieldman

Toți acești câștigători sunt calificați pentru finalele acestui circuit! Le ținem pumnii și le dorim mult succes la finală!

Lasă un răspuns

Top