You are here
Home > Fotbal > Liga 2 Casa pariurilor > LIGA 2 Situația dificilă a echipei l-a convins! Va fi mai multă energie pe margine, Miriuță coboară în iarbă!Prima declaratie a lui Miriuță

LIGA 2 Situația dificilă a echipei l-a convins! Va fi mai multă energie pe margine, Miriuță coboară în iarbă!Prima declaratie a lui Miriuță

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Aventura lui Mihai Iosif la Baia Mare s-a încheiat prin demisia acestuia sau destituirea sa, încă nu e clar acest lucru! După 8 partide oficiale în Liga 2 și 3 partide în Cupa României, se pare că Mihai Iosif nu a reușit să redreseze situația echipei, care a ajuns într-o situație extrem de dificilă, Minaur Baia Mare ocupând poziția 18 în clasament, cu doar o etapă înaite de finalul sezonului regular, iar iubitorii fotbalului din Baia Mare se întreabă ce s-a schimbat din perioada Ciprian Danciu? Nici play-out-ul nu se anunță a fi ușor, calculele prelimnare arătând că Minaur Baia Mare are nevoie de 5 victorii în cele 6 partide din grupa de play-out. Ar mai fi varianta barajului de menținere.

Deși, Vasille Miriuță a declarat, în repetate rânduri, că nu  va mai reveni în iarbă, pentru a se dedica mangementului clubului băimărean, Tati va antrena echipa în meciurile rămase de disputat din actuala ediție de campionat a eșalonului secund.

„Îmi doresc enorm de mult să salvăm această echipă! Am jucat la această echipă, sunt de pe aceste meleaguri și mă doare situația echipei. Așa măcar îmi voi putea asuma rezultatele echipei. Voi face tot ce depinde de mine pentru ca Minaur Baia Mare să se salveze!” a declarat, în exclusivitate pentru BaiaMare Sport, Vasile Miriuță.

Ultima etapă din sezonul regular din Liga 2 va avea loc duminică 12 martie, iar toate partidele se vor desfășura de la aceiași oră 13.00. Minaur Baia Mare va juca sub Dealul Florilor cu Gloria Buzău.

Lasă un răspuns

Top