You are here
Home > Alte sporturi > KAIAC CANOE Kaiaciștii băimăreni încheie pe locul 8 finala B a probei de 500 de metri

KAIAC CANOE Kaiaciștii băimăreni încheie pe locul 8 finala B a probei de 500 de metri

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Kaiaciștii băimăreni încheie pe locul 8 finala B a probei de 500 de metri

În cea de-a patra zi a Campionatului Mondial de Kaiac Canoe rezervat juniorilor și tineretului, Bogdan Pânzaru și Roland Kupaș (ambii legitimați la Clubul Sportiv Simared Baia Mare) au luat startul în finala B a probei de kaiac dublu 500 de metri.

La finalul cursei de pe Lacul Auronzo din provincia Veneto – Italia, sportivii antrenați la club de Costel Bașa au încheiat cursa pe poziția a opta cu timpul de 1:37.25, la o diferență de 3 secunde și 85 de sutimi față de primul loc, Argentina.

Campionii mondiali ai acestei probe au fost Peter Samu – Zalan Hidvegi din Ungaria (1:31.71, locurile doi și trei revenind echipajelor similare ale Poloniei, Alex Borucki – Pawel Slowinski (1:32.04) respectiv cel al Ucrainei Andrii Penzai – Pavlo Tarasiuk (1:32.53).

În urma acestui rezultat kaiaciștii băimăreni s-au clasat la general pe poziția a 17-a, a probei de dublu 500 de metri. Pentru delegația României, emoțiile se mențin la cote ridicate până mâine (duminică 9 iulie) atunci când Bogdan Pânzaru va concurca în proba de 5000 de metri fond kaiac 1.

Lasă un răspuns

Top