You are here
Home > Fotbal > Florin Darida: „Horia Sabo nu vine la Baia Mare! Tomiță poate fi antrenor la Minaur cât timp vrea el!”

Florin Darida: „Horia Sabo nu vine la Baia Mare! Tomiță poate fi antrenor la Minaur cât timp vrea el!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Articolul publicat de BaiaMare Sport „Cătălin Cherecheș joacă la „rupere”: Tibor Selymes și Horia Sabo la Baia Mare”  (https://baiamaresport.ro/catalin-chereches-joaca-la-rupere-tibor-selymes-si-horia-sabo-la-baia-mare/) a suscitat un interes enorm, tocmai pentru interesul manifestat de iubitorii fotbalului din Baia Mare față de schimbările care au loc în aceste zile la clubul de sub Dealul Florilor.

Într-o intervenție telefonică pe care am avut-o cu Florin Darida, noul manager sportiv de la Minaur Baia Mare, acesta a dezmințit venirea la Baia Mare a lui Horia Sabo, dar a confirmat numirea onorifică a lui Tibor Selymes ca membru la clubul din Baia Mare. De altfel, Tibor Selymes are un angajament în străinătate la această oră , dar este dispus să ajute Minaur Baia Mare, chiar ca și imagine a sa alături de Minaur Baia Mare. 

Florin Darida a declarat în exclusivitate pentru baiamaresport.ro că „Horia sabo nu vine la Baia Mare, nu s-a pus niciodată această problemă. Tomiță poate sta antrenor la Baia Mare cât vrea el, până va hotărî el să demisioneze! Vrem ca Minaur Baia Mare să promeze în Liga 2, și vom face tot ce ține de noi pentru a ne îndepli obiectivul!”

De asemenea, el a mai afirmat că Minaur Baia Mare va avea o colaborare cu Mihai Joița, impresar de fotbaliști care va putea aduce la Baia Mare fotbaliștii ceruți de Dorin Toma, inclusiv din străinătate!

Până la urmă nu va fi nici o conferință de presă, pentru simplu fapt că nimeni nu știa de ea!

Lucrurile se mișcă la Minaur Baia Mare, și tocmai de aceea, adrenalina este în creștere. Importantă este îndeplinirea obiectivului la finalul campionatului, promovare în Liga 2! Nu știm dacă totuși Cătălin Cherecheș și-l dorește pe Horia Sabo la Baia Mare sau nu, dar cert este că mâine la reunirea lotului, jucătorii și antrenorii clubului vor avea de-a face cu o nouă conducere executivă, dispusă să satisfacă orice dorință pentru promovare în Liga 2! Conducerii tehnice li se va alătura și un preparator fizic adus de Florin Darida!

Rămâne de văzut ce ne mai rezervă viitorul imediat apropiat!

2 thoughts on “Florin Darida: „Horia Sabo nu vine la Baia Mare! Tomiță poate fi antrenor la Minaur cât timp vrea el!”

Lasă un răspuns

Top