You are here
Home > Fotbal > Dorin Toma: „Locul Minerului este în Liga 2!”

Dorin Toma: „Locul Minerului este în Liga 2!”

Ioan R. Ster 

Liga 3 pornește astăzi la drum cu 2 echipe din Maramureș care și-au anunțat intenția și obiectivul pentru acest sezon, acela de a promova în Liga 2! Prima dintre ele care întră în competiție este Minaur Baia Mare, care se va deplasa la Turda pentru partida cu Sticla Arieșul. Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în primăvara acestui an. Pe 26 aprilie 2019, Sticla se impunea clar pe Stadionul Municipal „Viorel mateianu” cu 4-1. De atunci până astăzi, datele problemei s-au schimbat, iar Minaur Baia Mare și-a conturat un lot echilibrat valoric și numeric cu care va ataca promovarea în Liga 2. Tocmai de aceea, startul de sezon este extrem de important, pentru elevii lui Dorin Toma, Paul Ungureanu și Marius Marian, și vor juca la victorie la Turda.

Dorin Toma – antrenor principal Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro: 

„Nu știu cum va fi la Turda. Ne așteaptă un meci dificil, anul trecut ne-au pus mari probleme echipa din Turda, dar în acest an cu noile transferuri care le-am făcut sunt sigur că vom opune mai mare rezistență! Dorim să promovăm în Liga 2, acolo este locul Minerului, ne dorim acest lucru încă din startul campionatului și ne dorim cele 3 puncte!”

One thought on “Dorin Toma: „Locul Minerului este în Liga 2!”

  1. Succes in realizarea obiectivelor propuse de catre staful tehnic ptr. acest sezon competitional al ligii a 3-a! Am incredere in banca tehnica, in frunte cu principalul Dorin Toma, ca programele de strategii de dinaintea startului de sezon au fost dintre cele mai inspirate, avand in vedere experienta si profesionalismul de care a dat dovada actualul antrenor principal al echipei baimarene.

Lasă un răspuns

Top