You are here
Home > Fotbal > Brian Lemac, Minaur Baia Mare – „Suporterii să fie alături de noi și îi vom răsplăti cu victorii!”

Brian Lemac, Minaur Baia Mare – „Suporterii să fie alături de noi și îi vom răsplăti cu victorii!”

Ioan R. Ster 

Minaur începe astăzi aventura în Liga 3, cu speranța că finalul campionatului îi va găzi pe primul loc, cel care duce în Liga 2! Primul obstacol va fi Sticla Arieșul Turda, echipă incomodă și dificilă, care s-a impus în primăvară cu 4-1, chiar la Baia Mare.

Unul dintre cele mai reușite transferuri din această vară la Minaur Baia Mare este Brian Lemac, venit chiar din curtea celor de la Recea. Lemac este un atacant pur sânge, ambițios, cu calități de lider, care s-a impus rapid atât în teren cât și în vestiar. El este hotărât să dea totul pentru Minaur Baia Mare, iar la final să se bucure alături de colegii săi de promovarea în Liga 2. Brian Lemac este de părere că partida de la Turda va fi una dificilă, dar Minaur se va impune!

Brian Lemac, Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„La Turda va fi un meci greu, am avut în retur, ultima etapă la Turda cu cei de la Recea și a fost un meci destul de greu. Eu zic că noi suntem pregătiți foarte bine psihic, fizic, tactic, nu cred că o să ne pună probleme, și eu zic că o să facem un meci foarte bun acolo! Suporterii să fie alături de noi și îi vom răsplăti cu victorii, să aibă încredere mare în noi, pentru că doar împreună putem să mergem unde ne-am propus!”

Lasă un răspuns

Top