You are here
Home > Opinii > DOLIU în presa maramureșeană: CLAUDIU FLORESCU s-a stins din viață la doar 56 de ani!

DOLIU în presa maramureșeană: CLAUDIU FLORESCU s-a stins din viață la doar 56 de ani!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

CLAUDIU FLORESCU unul dintre seniorii presei maramureșene s-a stins din viață la Spitalul de Boli Infecțioase, la doar 56 de ani, după o lungă și grea suferință! CLAUDIU FLORESCU este primul jurnalist local care a pus pe picioare prima televiziune locală de știri CINEMAR BAIA MARE, imediat după Revoluție! Jurnalist și om de televiziune prin excelență, CLAUDIU FLORESCU a făcut din munca sa o profesie de care nu și-a bătut joc niciodată. Vocea sa în peisajul social, economic, politic și sportiv s-a auzit cu tărie, nedreptățile și inechitățile, prostul gust, incompetența și bătaia de joc a personalităților publice autohtone, fiind demascate de profesionalismul său în materie de jurnalism!

El se alătură altor seniori ai presei maramureșene care au lăsat un gol imens în peisajul vieții cotidiene din Maramureș: Ioan P. Pop, Octavian Butuza, Mihai Mureșan și alții.

Cu 15 minute înainte de a-și da obștescul sfârșit CLAUDIU a chemat preotul! Fie-i țărâna usoară! Nu te vom uita niciodată, CLAUDIU!

 

One thought on “DOLIU în presa maramureșeană: CLAUDIU FLORESCU s-a stins din viață la doar 56 de ani!

Lasă un răspuns

Top