You are here
Home > Fotbal > COMUNA RECEA foarte aproape de menținerea în Liga 2! ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Slobozia 2-0 (0-0)!

COMUNA RECEA foarte aproape de menținerea în Liga 2! ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Slobozia 2-0 (0-0)!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În prima manșă a barajului pentru menținerea în Liga 2, ACS Fotbal Comuna Recea a învins pe teren propriu Unirea Slobozia cu 2-0 (0-0)! Golurile formației maramureșene au fost înscrise de Adrian Balha (min.73) și Gabriel Oiță (90+2)!. Returul barajului se vadisputa în 22.05.2021 la Slobozia, acolo unde Comuna Recea speră să-și tranșeze calificarea!

Partida a început sub o ușoară notă de dominare a formației antrenată de Adrian Mihalcea, și în min. 10 gabriel Lazăr trimite cu capul pe lângă poarta lui Răileanu. În min. 15 sutul lui Ibrian este deviat de un hucător de la Recea dar Răileanu este la post și respinge. Recea are prima acțiune în min. 16 prin Adrian Bura care trimite peste poartă o centrare venită din partea stângă de la Alexandru Mărieș. Agalna este aproap de a deschide scorul, după o combinație frumoasă cu Adăscăliței dar Răileanu prinde (min.19). Recea revine în atac și ratează prin Adrian Micaș, cu un șut din întoarcere prins cu siguranță de Gurău (min.29). Apoi este rândul lui Adrian Balha să rateze, șutul său din 6 m este respins de Balha în corner (min.44).

După pauză, Răilean se remarcă la șutul din 8 m a lui Ibrian și respinge în corner (min.58). În min. 65 bryan Mendoza urcă în atac și șutul său din colțul careului mic este respins de același Gurău. În min. 69 Alexandru Toma execută ollovitură liberă de la 25 m deviată în corner. Alexandru Mărieș are posibilitatea golului în min. 70, dar lovitura sa de cap din centrarea lui Ispas, trece alături. După numai 3 minute, același Ispas centrează perfect pentru lovitura de cap din careul mic a lui Adrian Balha care deschide scorul și îl învinge pentru prima dată pe bravul portar Gurău: 1-0 (min.73)! Alin Fica, intodus în teren de antrenorul Florin Fabian încearcă poarta de la 25 m dar greșește ținta. Oaspeții au o tresărire de orgoliu și Dorin radu șutează puțin alături de la 18 m (min.82). Ciprian Brata ratează și el în min. 90, lovitura sa de cap din centrarea lui Mendoza trece alături. În minutele de prelungire, Recea dă lovitura și mai înscrie o dată, Rareș Ispas face o cursă rapidă pe flancul stâng, centrează (din nou) perfect pe jos în careul din fața porții de unde Gabriel Oiță urcat în atac, trimite în poartă: 2-0 (min. 90+2)!

Cu această victorie, Comuna Recea oa o opțiune serioasă pentru a-și adjudeca barajul de menținere în Liga 2, returul urmând a se disputa, peste o săptămână, la Slobozia! În ciuda acestui 2-0, returul nu va fi deloc ușor pentru elevii antrenați de Florin Fabian, echipa având nevoie să marcheze și în deplasare pentru a fi sigură de calificare. Cu cel mai bun atac din Liga 2 (49 de goluri), Comuna Recea a lăsat o impresie neașteptat de frumoasă la prima sa participare în al doilea eșalon fotbalistic al țării!

Florin Fabian – antrenor principal ACSF Comuna Recea, declarații după meci:

Alexandru Mărieș – mijlocaș ACSF Comuna Recea, declarații după meci:

Arian Mihalcea – antrenor principal Unirea Slobozia, declarații după meci:

ACS FOTBAL COMUNA RECEA – UNIREA SLOBOZIA  2-0 (0-0)

Stadion central Recea

Marcatori: Adrian Balha (73), Gabriel Oiță (90+2)

Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș) – centru; Cosmin Vatamanu (București), Mihăiță Necula (București) – asistenți; Rezervă: Dan Florin Dreve (Cluj Napoca).

Observatori FRF: Aron Huzu (Sibiu), Mihai Țîră (Alba Iulia).

Cartonașe galbene: Cătălin Jucan (87), Alin Burdeț (90+1) / Vasile Bogdan (66), Adrian Moldovan (90+1)

ACS FOTBAL COMUNA RECEA: Dorian Răilean – Bryan Mendoza, Gabriel Oiță, Alin Burdeț, Rareș Ispas, Adrian Micaș (cpt), Rassambek Akhmatov, Alexandru Mărieș (Ciprian Brata 82), Adrian Bura (Cătălin Jucan 56), Adrian Balha, Paul Batin (Alin Fica 60). Rezerve neutilizate: Alin Bota – Milian Urs, Viorel Chinde, Paul Szecui, Andrei Gal, Marius Potcoavă. Antrenori. Florin Fabian (principal), Daniel Ardelean (secund), Ovidiu Mic (secund).

UNIREA SLOBOZIA: Cristian Gurău – Robert Ghiță (Oktay Ozkara 77), Ionuț Dinu, Gabriel Lazar, Florinel Ibrian, Andrei Trascu, Vasile Bogdan, Nkama Afalna, Mihai Adăscăliței, Constantin Toma (cpt) (Adrian Răduca 72), Vanghele Ciobanu (Dorin Radu 72). Rezerve neutilizate: Ionuț Poiană – Andrei Comșa, Mihăiță Lemnaru, Florin Bălan, Mihăiță Năstase. Antrenori: Adrian Mihalcea (principal), Costea Enache (secund), Daniel Paul Harnagea (secund). 

Sursa foto: Daniel Pop

Lasă un răspuns

Top