You are here
Home > Alte sporturi > Competiții și demonstrații spectaculoase la Sports Festival

Competiții și demonstrații spectaculoase la Sports Festival

Cea de-a treia zi a SPORTS FESTIVAL aduce publicului competiții și demonstrații spectaculoaseSUPER ENDURO RACESTRONG MAN ROMÂNIA vs. UNGARIA și MECIUL DEMO DE TENIS cu Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchová.

Simona Halep, Marius Copil și Darren Cahill au ajuns deja la Cluj și au susținut în cadrul SPORTS FESTIVAL o conferință de presă.

Meciul demo de tenis organizat în BT Arena începe la 17.30 cu un show de gimnastică, urmat de momente spectaculoase care vor deschide cele 3 game-uri de simplu masculin, simplu feminine și dublu mixt. Accesul în sală se va face la ora 16.30.

Tot sâmbătă, 15 iunie, deschidem secțiunea SPORTS TALKS, dedicată discuțiilor cu personalități de top din industria sportivă. Ele se defășoară la BT Corner, în Parcul Central, iar accesul este liber. Mâine, printre invitați, se numără și Darren Cahill, care va vorbi de la ora 11.30.

Un eveniment special al acestei ediții a festivalului este MASTERCLASS-ul lui DARREN CAHILL: The art of coaching. Fostul antrenor al Simonei Halep va vorbi despre cariera lui și provocările cu care se confruntă un antrenor de tenis care lucrează cu jucători de calibru mondial.

Sportsfestival.com

Lasă un răspuns

Top