You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Florin Motroc despre evenimentul de la Baia Mare: „Bucurați-vă de fotbal!”

Florin Motroc despre evenimentul de la Baia Mare: „Bucurați-vă de fotbal!”

Ioan R. Ster 

FC Prietenia Baia Mare organizează, sâmbătă 22 iunie 2019, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare, un eveniment sportiv de amploare pentru fotbalul la nivel de old-boys, întâlnind într-un meci eveniment, Sportul București.

Florin Motroc, unul dintre componenții echipei Sportul București, așteptați la Baia Mare cu ocazia acestui eveniment, își dorește să ajungă la acest eveniment pentru a-și revedea prietenii din Baia Mare, dar spune că sunt șanse de 50% ca el să poată lua parte la eveniment, din cauza unei deplasări în străinătate, care a apărut pe ultima sută de metri. Este încă o dovadă că toți invitații care vor participa la eveniment, își rup din programul lor, pentru a veni în nordul țării la Baia Mare, și a da acestui eveniment importanța cuvenită. Cu toate aceste, Florin Motroc ține să transmită un mesaj puternic iubitorilor de fotbal din Baia Mare.

Florin Motroc, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Un gând de bine, tuturor celor care iubesc fotbalul, să nu renunțe la gândul de a-și revedea echipa dragă, acolo unde își doresc, să se bucure de fotbal, și de tot ce le e mai drag, pe pământ! Doamne ajută!”

Lasă un răspuns

Top