You are here
Home > Opinii > AQUA PARK DEALUL FLORILOR Am scăpat de ciuma roșie și am dat de ciuma galbenă! Interese PNL-iste blochează proiectul!

AQUA PARK DEALUL FLORILOR Am scăpat de ciuma roșie și am dat de ciuma galbenă! Interese PNL-iste blochează proiectul!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În data de 15 iulie 2021 ar trebuit să aibă loc Ședința Consiliului Local Baia Mare în care proiectul AQUA PARK DEALUL FLORILOR, așteptat de băimăreni de foarte mulți ani să mai facă un pas spre implementare. Dincolo de faptul că, de cel puțin 2 ani de zile Primăria Municipiului Baia Mare așteaptă o banală aprobare pusă pe o cerere, prin care funcționărașii de pe malul Domboviței își dau acceptul de demolare a ce mai există astăzi putred acolo!

Aflăm stupefiați că inclusiv președintele de ședință (membru PNL) a absentat de la solicitantul „serviciu”, ca atare, primarul Municipiului Baia Mare s-a văzut nevoit să convoace o altă ședință a Consiliului Local Baia Mare la o dată ulterioară, respectiv pentru data de 21 iulie 2021!

Cătălin Cherecheș i-a acuzat pe consilierii locali ai PNL de lipsă de seriozitate majoră, de ipocrizie crasă „cum n-am mai văzut eu de când fac administrație sau politică”!

Iată cum, încet-încet aflăm adevărul din spatele unor interese de grup care pun piedică dezvoltării Municipiului Baia Mare, și ne privează de un stabiliment pe care băimărenii îl așteaptă de ani de zile!

Cătălin Cherecheș – primarul Municipiului Baia Mare:

„Vorbim despre dorința băimărenilor și a noastră a unora care suntem normali la cap, de a face un ștrand în Municipiul Baia Mare, și constat că din INTERESE FINANCIARE DE GRUP, pentru că aveți interese cu societatea Chilia și societatea (…) respectiv cu cei care dețin terenul aferent vechii mori de pe strada Minerilor, unde în centrul istoric se dorește construirea UNUI BLOC DE 6 ETAJE, și unde dorim să facem accesul principal la Ștrandul Municipal, consilierii liberali sunt împotrivă! Felicitări! Deci băimărenii trebuie să știe că PNL este împotriva punerii în aplicare a proiectului de construire a Ștrandului Municipal! În sertarele Guvernului României ne țineți de ani de zile, un aviz pentru a putea să demolăm acolo niște construcții derizorii!”

În Maramureș continuă răzbunările politice ale noii ciume (galbene) pe spatele băimărenilor și în detrimentul nostru al tuturor! No comment….

Lasă un răspuns

Top