You are here
Home > Fotbal > Cupa României > CUPA ROMÂNIEI ASCF LĂPUȘ R. câștigă Cupa României și va reprezenta județul Maramureș în faza următoare!

CUPA ROMÂNIEI ASCF LĂPUȘ R. câștigă Cupa României și va reprezenta județul Maramureș în faza următoare!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Sub egida Asociației Județene de Fotbal Maramureș, stadionul „Viorel Mateianu” din Municipiul Baia Mare a găzduit miercuri seară Finala pe județ a Cupei României Top Market la Fotbal, ediția 2020/2021.
 
În ultimul act al competiției s-au întâlnit cele două formații de liga a V, A.S.C.F.Lăpușul Românesc (formație nou înființată) respectiv Asociația Sportivă Mireșu Mare. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost 2-2, cele două combatante fiind nevoite să joace două reprize de prelungiri a câte 15 minute.
 
După 120 de minute formația A.S.C.F.Lăpușul Românesc și-a adjudecat victoria cu scorul de 5-2, grație reușitelor semnate de Adrian Ilea (49), Bogdan Ilea (51, 99), Grigore Costenar (92), Adrian Șanta (101). Golurile formației A.S.Mireșu Mare au fost reușite de Răzvan Stenicică (13, 77).
 
Partida a fost una extrem de disputată, cu răstunări de scor, echilibrul fiind rupt grație inspirației fraților Ilea golurilor marcate în prelungiri de nou înființata echipă din Lăpuș. Formația antrenată de tânărul antrenor Buda se află astfel, la prima mare performanță de la înființare și se află și în lupta pentru titlul de campioană a Ligii 5 din Maramureș!
 
Atmosfera din tribune a fost la înălțimea partidei, și, încă o dată se dovedește că am avut dreptate când am susținut că fotbalul județean merită o mai mare expunere și susținere din partea noastră, a tuturor!
 
La meci a fost prezentă toată conducerea administrativă a județului Maramureș în frunte cu Vlad Emanuel Duruș, prefectul județului Maramureș și Ionel Bogdan președintele Consiliului Județean Maramureș! Într-o postare pe pagina personală de facebook, Excelența Sa Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș a declarat: 
„În Maramureș avem tineri talentați, sportivi de performanță, care merită toată susținerea și aprecierea noastră!”
 
Se pare că încep să vină și vești bune în ceea ce privește susținerea financiară a sportului în Maramureș de către noua conducere a Consiliului Județean Maramureș, în schimb prefectura a rămas datoare….. Asupra acestor aspecte vom reveni!
 
Felicitări și mult succes mai departe!

Lasă un răspuns

Top