You are here
Home > Fotbal > ACS FOTBAL COMUNA RECEA sabotată chiar de viceprimarul comunei Recea Dorin Lucaci

ACS FOTBAL COMUNA RECEA sabotată chiar de viceprimarul comunei Recea Dorin Lucaci

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Tocmai ce scriam că Maramureșul se află sub zodia BARAJELOR, iar ACS Fotbal Comuna Recea încearcă în ultimul moment să evite BARAJUL de mențienre în Liga 2! Echipa antrenată de Florin Fabian, își urmează cursul, se antrenează și muncește pentru realizarea obiectivului, acela de evitare a retrogradării. Așa cum am mai scris și cu alte ocazii, echipa este SABOTATĂ chiar din interior!

După ce echipei i-a fost interzis accesul la vestiarele și terenul de antrenament de la baza din satul Săsar, iată că astăzi principalul Florin Fabian a mutat antrenamentul de pe Terenul 2 al bazei din Săsar pe gazonul principal, tocmai pentru a efectua unele scheme tactice atât de necesare în pregătirea unui meci așa de important precum cel de pe Cluj Arena de sâmbătă. „Răzbunătorul” viceprimar Dorin Lucaci atât a așteptat, „greșeala adversarului”! Domnia Sa a trimis Poliția Locală Recea la baza de antrenament din satul Săsar iar ECHIPA A FOST SCOASĂ AFARĂ de pe suprafața de joc din ordinul acestui Dumnezeu al Comunei Recea: Dorin Lucaci!!!!

Incredibil dar adevărat! ECHIPA DE FOTBAL  a Comunei Recea, divizionară secundă în România, NU SE POATE ANTRENA în Comuna Recea!!!! 

Mă întreb și mă mir: cum îi poate răbda pământul pe unii dintre aleșii noștri???!!!

Aici puetți urmări „condițiile de pregătire” pe Terenul 2 din satul Săsar:

Sursa foto: ACS Fotbal Comuna Recea

Lasă un răspuns

Top