You are here
Home > Fotbal > VICEPRIMARUL DORIN LUCACI reacționează: „Le-am spus să-i lase să-și termine antrenamentul!”

VICEPRIMARUL DORIN LUCACI reacționează: „Le-am spus să-i lase să-și termine antrenamentul!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În urma articlolului publicat de BaiaMare Sport: ACS FOTBAL COMUNA RECEA sabotată chiar de viceprimarul Comunei Recea Dorin Lucaci” (AICI), am fost sunați de viceprimarul din Recea care a ținut să precizeze unele lucruri, pentru a clarifica (din punctul Domniei Sale), cele relatate de noi.

Informația că Poliția Locală recea a fost trimisă peste echipa de fotbal la natrenamentul care se desfășura activitatea a fost exactă, doar că, spune viceprimarul Dorin Lucaci, nu a fost vorba despre o excludere de pe gazonul Terenului din satul Săsar! Domnii polițiști au fost trimiși pentru a transmite un mesaj: acela ca data viitoare echipa SĂ CEARĂ ACCEPTUL CONSILIULUI LOCAL pentru a intra pe gazon și a pregăti meciurile de foc care urmează în Liga 2!

La fel de interesant este și faptul că Poliția Locală Recea nu ar fi ajuns la Stadionul Comunal Săsar, dacă nu ar fi existat un CONSILIER LOCAL „binevoitor” care să dea raportul viceprimarului Dorin Lucaci, care avea alte treburi mult mai importante de rezolvat în Primărie, că elevii lui Florin Fabian au avut neobrăzarea să se antreneze!

Din spusele Domnului viceprimar Dorin Lucaci, am înțeles că echipa terminase antrenamentul la momentul în care ei au ajuns cu mesajul la terenul din Săsar! Eu personal știu că nu este așa, dar chiar să fi fost așa, cred că ar fi trebuit ca viceprimarul Dorin Lucaci să fi trimis niște stimulente la acești sportivi care au dus gloria și rnumele comunei în țară!

În rest, no comment….

„Condiții de antrenament”……..

Sursa foto: pagina personală de facebook Dorin Lucaci

Lasă un răspuns

Top