You are here
Home > Handbal > Baia Mare Beach Handball Challenge 2019 > Yuliya Dumanska: „Aștept cu nerăbdare să înceapă show-ul de la Baia Mare”

Yuliya Dumanska: „Aștept cu nerăbdare să înceapă show-ul de la Baia Mare”

Ioan R. Ster 

Mai sunt câteva ore până la startul celui mai important eveniment sportiv al anului în Baia Mare. Pregătirile pentru EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals sunt pe ultima sută de metri. În Centru Vechi se fac ultimele retușuri, pentru ca băimărenii să se poată bucura de o competiție unică. Timp de patru zile îi vom vedea la lucru pe cei mai buni sportivi din Europa în Beach Handball, 28 de echipe din 15 țări europene își vor disputa trofeul suprem atât la masculin cât și la feminin. 

Aseară a avut loc și inspecția oficială din partea forului continental EHF, s-a aprins și nocturna pentru ca organizatorii să fie convinși că funcționează în parametrii optimi. La fața locului am întalnit-o și pe ambasadoarea noastră Yuliya Dumnaska, căreia n-am scăpat ocazia unui nou flash-interviu.

Yuliya Dumanska – ambasadoarea EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Mă bucur foarte mult că am această ocazie, să fiu brand-ambasadoare. Este o experiență nouă pentru mine și aștept cu nerăbdare să înceapă show-ul de la Baia Mare. Cred că o să fie un turneu foarte frumos, și cu siguranță toate meciurile vor fi foarte interesante!”

În altă ordine de idei, astăzi, de la ora 16.00, va avea loc și conferința de presă, unde vom afla și alte detalii referitoare la competiția care stă să înceapă.

Lasă un răspuns

Top