You are here
Home > Handbal > Baia Mare Beach Handball Challenge 2019 > Yuliya Dumanska: „Mă bucur că sunt acasă!”

Yuliya Dumanska: „Mă bucur că sunt acasă!”

Mai doar două zile până la startul EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals, care se va disputa în Centru Vechi din Baia Mare. La competiție vor participa 28 de echipe din 15 țări europene, care își vor disputa titlul de Campioană a Europei în Handbalul pe nisip. Ambasadoarea copetiției este Yuliya Dumanska, cea care astăzi a participat, alăuri de Tudor Marta la o sesiune live cu băimărenii, chiar din locul în care se va desfășura competiția. 

Iuliya Dumanska – ambasadoarea EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals

„Mă bucur că sunt acasă și aștept cu nerăbdare să înceapă show-ul în Centru Vechi la Baia Mare! La lot a fost foarte bine. Întotdeauna este o plăcere și onoare să fiu cu fetele de la Națională. S-a muncit foarte bine, chiar ne-am antrenat din greu și am avut și un Turneu Internațional alături de Japonia, Angola și România B. A fost un turneu reușit în opinia mea. Deși, au fost foarte multe fete noi la echipa națională, am fost unite, ne-am susținut una pe cealaltă și eu sunt mulțunită de acest cantonament. Vă așteptăm cu drag să veniți în Centru Vechi din Baia Mare pentru că o să fie ceva extraordinar!”

Tudor Marta – promotor, organizator EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals

„În perioada 6-9 iunie la Baia Mare are loc cea mai importantă competiție de handbal pe nisip a Europei. Campionaele din 15 țări europene vor lupta pentru titlul de Campioana Europei. Practic, Centru Vechi din Baia Mare, orașul nostru de munte dintr-un colț de România, va fi cel care va afla primul cine este campiona Europei la handbal pe nisip la feminin și masculin. La Baia Mare am reușit, și de fapt ni s-a cerut, a fost o condiție impusă de către EHF să facem nu mai puțin 3 terenuri cu nisip. 720 tone de nisip au fost aduse în Centru Vechi din Baia Mare. Avem 1000 de locuri în tribună, este loc pentru toată lumea! Veniți în Centru Vechi din Baia Mare!”

Lasă un răspuns

Top