You are here
Home > Alte sporturi > WildCats Baia Mare – sfârșit de sezon 2018-2019

WildCats Baia Mare – sfârșit de sezon 2018-2019

Sfârșit de sezon 2018/2019

Peste 19.000 km parcurși în acest sezon, 20 de nopți petrecute la hoteluri/pensiuni, 38 de prânzuri, aproximativ 180 de sportivi angrenați în competiții interne și internaționale.

A fost un sezon minunat în care am învățat, ca organizație, că dac îți propui anumite lucruri, crezi în ele și nu în ultimul rând ceea ce faci nu are un impact negativ asupra celor din jur, totul este realizabil.

Costurile cu activitatea sportivă în acest sezon s-au ridicat la aproximativ 128.000 de lei, bani proveniți astfel:
– Consiliul Județean Maramureș: 2000 de lei
– Consiliul Local Baia Mare: 17.000 lei
– Fonduri provenite din mediul privat: aproximativ 105.000 lei
– Contributie părinți echipa de U13: aproximativ 4000 lei

In sezonul 2018/2019 am reușit să avem peste 250 de sportivi, am înființat împreună cu partenerii noștri de la Roth Baschet Club o grupă de preșcolari și, nu în ultimul rând, am reușit să atragem 4 tineri să se înscrie și să termine cu brio programul „Tineri antrenori”, tineri ce vor avea din luna septembrie un loc în organizația noastră.

Prin Platforma „Wildcats Helpside”, în vara aceasta vom reabilita terenurile de baschet de la Colegiul de Arte din Baia Mare, iar în luna august partea logistică de la o sala de sport din Municipiul Baia Mare va fi mult îmbunătățit (vom anunța locația în viitorul apropiat).

În acest moment se lucrează intens la strâgerea bugetului necesar pentru sezonul 2019/2020 (85% din el fiind acoperit), în care dorim să angrenăm un număr de aproximativ 200 de sportivi în compețiile interne și internaționale și să îndeplinim proiectele pe care ni le-am propus prin platforma „Wildcats Helpside”.

Pe aceasta cale, dorim să vă mulțumim vouă dragi sponsori, parteneri, entități de stat, părinți și sportivi pentru încrederea acordată, datorită vouă, noi, ca și organizatie, reușim să îmbunătățim educația tinerilor băimăreni.

Proiect sustinut: Aramis GroupUniversal Alloy Corporation EuropeQuickmobile#TempoGroupApiLand#MRKBlachotrapez RomaniaTaffoUniverRapido#Club1000#Club500Primaria Municipiului Baia MareConsiliul Judeţean MaramureşToby Office#VGArt#PensiuneaFloaredeColtiBaia Mare Value Centre.

Wildcats Baia Mare: Strength in Unity!

Lasă un răspuns

Top