You are here
Home > Fotbal > VASILE MIRIUȚĂ: „Sâmbătă seara sper să ne bucurăm împreună de victorie!”

VASILE MIRIUȚĂ: „Sâmbătă seara sper să ne bucurăm împreună de victorie!”

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Derby-ul seriei 10 din C3, se va juca sâmbătă 3 aprilie 2021, între Minaur Baia Mare și SCM Zalău, pe Stadionul Municiplal „Viorel Mateianu”. Formația din Zalău este lider după 13 etape cu 27 de puncte, cu unul mai mult decât Minaur Baia Mare, dar apele sunt tulburi la formația de sub Meseș, care a avut evoluții oscilante de la reluarea campionatului, cu o singură victorie pe teren propriu 1-0 cu Luceafărul Oradea și 2 înfrângeri 1-2 la Someșul Dej și 0-3 acasă cu CSC Sânmartin. Cu trei zile înaintea partidei de sub Dealul Florilor, echipa din Zalău a rămas fără antrenorul care a adus echipa pe primul loc, Marius Pașca anunțându-și demisia după seria de rezultate nefavorabile, dar mai ales după înfrângerea usturătoare de acasă, din ultima etapă. La Baia Mare, conducerea tehnică a echipei SCM Zalău va fi asigurată de Vasile Jula și Alexandru Pop.

De partea cealaltă, Minaur Baia Mare vine după 2 victorii consecutive, remotada 3-2 acasă cu Someșul Dej și 1-0 la Oradea cu Luceafărul. În cazul unei victorii, Minaur Baia Mare se va instala în fruntea clasamentului seriei 10 din C3, poziție pe care elevii lui Vasile Miriuță vor s-o păstreze până la finalul sezonului, să abordeze barajul de promovare de pe prima poziție. Antrenorul băimărean Vasile Miriuță este încrezător că elevii săi pot obține un rezultat favorabil, bazându-se pe evoluțiile în creștere a elevilor săi și pe moralul bun dat de aceste două victorii consecutive și speră ca la finalul meciului să ne bucurăm împreună de victoria băimărenilor!

Vasile Miriușă – antrenor principal Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Va fi un meci foarte greu sâmbătă cu o echipă bună. Sunt pe primul loc, chiar dacă au pierdut ultima partidă acasă cu Sânmartin, au avut o primă repriză foarte bună, puteau să conducă cu 2-3 zero, la pauză. Noi suntem încrezători, venim după victorii, una acasă cu Someșul și în deplasare la Luceafărul.

Suntem în creștere, ne dorim cu toții să câștigăm, să trecem pe primul loc și să rămânem acolo. Dar, trebuie să avem atitudinea pe care am avut-o a doua repriză cu Someșul Dej și primele 60 de minute din meciul cu Luceafărul Oradea, pentru că scorul putea fi și mai mare. Dar, până la urmă, punctele contează, nu ți le ia nimeni.Am mare încredere în băieți și sper ca sâmbătă de la ora 19.00 să ne bucurăm cu toții pentru acele 3 puncte și pentru victorie.” 

Partida Minaur Baia Mare – SCM Zalău, contând pentru etapa 14 din seria 10 a C3, va avea loc sâmbătă 3 aprilie 2021, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”.

Sursa foto: digisport.ro

Lasă un răspuns

Top