You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Sport Team doar egal cu noua echipă de old boys Neighbors Team Baia Mare

Sport Team doar egal cu noua echipă de old boys Neighbors Team Baia Mare

Ioan Marchiș 

Fotbal old boys

Sport Team Baia Mare-Neighbors Team Baia Mare 3-3(2-1)

Joi 30.05.2019, pe terenul din Baia Sprie, echipa de fotbal Sport Team a întâlnit noua echipă de old boys, Neighbors Team Baia Mare, înființată la inițiativa lui Flaviu Frișan, care în prezent se ocupă de echipa de Liga a V-a, Dinamic Groși și care dorește să dispute cât mai multe meciuri la nivelul echipelor de old boys. Meciul de joi a fost foarte disputat și totodată echilibrat, cu un plus în prima repriză, pentru echipa Sport Team, care în min. 30 conducea cu 2-0, prin golurile marcate de Marius Hindli(chiar de ziua lui) și Cristian Bărbos, după o pasă în adâncime primită tot de la Marius Hindli. Până la finalul primei reprize cei de la Neighbors Team, reușesc să reducă scorul la 2-1, prin cel mai „titrat” jucător al acestora, Liviu Zoldi.Acesta a driblat patru jucători de la gazde și apoi a șutat de la aprox. 16 m., în dreapta portarului Edy Costin.

Repriza a doua îi are mai activi în teren pe cei de la Neighbors, care reușesc două goluri în min. 55 și 76, prin Florin Lazăr și Bogdan Roman, preluând conducerea pe tabela de marcaj(2-3). Văzându-se conduși, cei de la Sport Team, încearcă egalarea, ratând mai multe ocazii, însă portarul oaspeților Sergiu Man, a fost de fiecare dată „la post”. În min.86, gazdele reușesc să înscrie pentru (3-3), prin Marian Sabadâș.Acesta primește pe partea dreaptă, o pasă excelentă de la Bogdan Bîrle, pătrunde spre suprafața de pedeapsă și șutează puternic în stânga portarului Sergiu Man.

După modul dedesfășurare a meciului, rezultatul este echitabil, echipa Sport Team, urându-le succes celor de la Neighbors Team, să dăinuie cât mai mult în fotbalul old boys din Baia Mare, sau județ.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, David Coț și Gabriel Pante.

Echipele:

Sport Team: Edy Costin –  Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec, Marius Cardoș, Cristian Bărbos, Daniel Gheighiș, Ionuț Pop, Mario Bela, Daniel Lupuți, Marius Hindli, Marian Sabadâș, Bogdan Bîrle, Bogdan Trif, Sorin Bozântan, Alin Gavrilă, Ionuț Șimon și Ciprian Coste. Antrenor Ioan Marchiș.

Neighbors :Sergiu Man –  Cornel Popa, Radu Bila, Raul Chira, Adrian Dan, Liviu Zoldi, Cristian Bora, Ion Jurle, Mihai Pop, Florin Lazăr, Bogdan Roman, Flaviu Frișan, Cristian Mureșan și Romeo Roman.Antrenor Flaviu Frișan.

One thought on “Sport Team doar egal cu noua echipă de old boys Neighbors Team Baia Mare

Lasă un răspuns

Top