You are here
Home > Fotbal > Zoltan Szekely: „Maramureșul este un exemplu de desfășurare a Ligii 4 pentru alte județe”

Zoltan Szekely: „Maramureșul este un exemplu de desfășurare a Ligii 4 pentru alte județe”

Ioan R. Ster 

La finalul partidei de sâmbătă 1 iunie 2019, dintre Viitorul Ulmeni și Avântul Bârsana, meci care a stabilit campioana județului Maramureș, Viitorul Ulmeni fiind echipa care ne va reprezenta în barajul de promovare în Liga 3, Zoltan Szekely, președeinte AJF Maramureș declara în exclusivitate pentru baiamaresport.ro, că Asociația pe care o conduce are planuri mari în ceea ce privește sezonul viitor din Liga 4, un sezon pe care îl promite mai puternic decât cel care tocmai s-a încheiat, iar calendarul competițiilor fotbalistice este încă în desfășurare.

De asemenea, el afirmă că Asociația Județeană de Fotbal Maramureș se poate constitui într-un exemplu și pentru alte Asociații Județene prin modul de organizare al Campionatului Județean cu tot ce implică el!

Zoltan Szekely – președinte AJF Maramureș:

„Eu zic că da, Maramureșul este un exemplu și pentru alte județe, pentru că, în primul rând este un spirit de fair-play deosebit. Eu am fost și la meciul de baraj de la Bârsana, dar care s-a jucat la Sighet. Nu vă dați seama, Stadionul de la Sighet care este foarte bun, vă spun, un gazon deosebit, stadionul renovat, vestiare cochete, și lumea, fără să aibă echipă gazdă. pentru că a jucat Bârsana, fără reclamă, fără afișe, stadionul a fost arhiplin! Avem spectatori, toate competițiile se desfășoară sub un fair-play, nu vă dați seama! Sunt sigur că o să creștem, AJF-ul stă bine, sigur, nu datorită mie, că ay fost și alți președinți înaintea mea, am preluat doar lucrurile. Mi-e ușor să le retușez, pentru că lucrurile sunt puse la punct, dar eu zic că suntem un exemplu, începând de la sediu și până la conduită, și până la copii și juniori, și la toate nivelurile. Eu zic că suntem o Asociație Județeană de top a țării!”

Lasă un răspuns

Top