You are here
Home > Fotbal > Alex Ignat cucerește titlul de golgheter al Maramureșului!

Alex Ignat cucerește titlul de golgheter al Maramureșului!

Ioan R. Ster 

Viitorul Ulmeni este campioana județului Maramureș, după ce a trecut la baraj de Avântul Bârsana cu scorul general de 8-2! Fără doar și poate, Viitorul Ulmeni și Avântul Bârsana sunt două dintre cele mai valoroase echipe din Maramureș, amândouă câstigând seria Nord (Avântul Bârsana) și Sud (Viitorul Ulmeni), de o manieră categorică. Avântul Bârsana s-a impus în Seria Nord cu 16 victorii din 16 meciuri și un golaveraj de 75-19, 48 puncte, în timp ce Viitorul Ulmeni s-a clasat pe primul loc în seria Sud cu 17 victorii și o singură înfrângere, un golaveraj de 102-16, și 51 de puncte. Ca atare, era și normal ca titlul de golgheter să-i revină unui jucător provenind de la Viitorul Ulmeni, echipa cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare!

Cu 35 de goluri marcate, Alex Ignat este golgheterul competiției organizate de AJF în Maramureș. Deși, pare suprinzător, ca un fost fundaș de meserie să cucerească titlul de gogheter, el este totusi meritat, Alex Ignat având evoluții constant bune, experiența sa și calitățile sale tehnico-tactice recomandându-l ca unul dintre cei mai buni jucători pe care Maramureșul îl poate oferi la această oră. 

 

Pentru ca acest titlu să fie încununat de succes, Alex își dorește ca Viitorul să se impună în barajul de promovare cu Unirea Mirșid, și să cucerească și Cupa României în finala cu Progresul Șomcuta Mare. Finala județeană a Cupei României se va disputa joi 6 iunie ora 18.00 pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”, iar barajul pentru promovarea în Liga 3 se va disputa în sistem eliminatoriu în 15 iunie ora 18.00, turul (la Ulmeni) și 22 iunie ora 17.30, returul la Mirșid.

Alex Ignat – Viitorul Ulmeni, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„A doua mansă a finalei ligii a-4-a a fost doar un galop de sănătete pentru noi având în vedere meciul tur, în care am luat o opțiune serioasă în caștigarea finalei. În ambele manșe am fost superiori adversarului per total, chiar dacă, în meciul tur, Bârsana a avut cateva svâgniri de orgoliu în care ne-a pus câteva probleme Am știut de la bun început punctele lor forte, și punctele lor slabe, și am încercat să profităm de ele la maxim pentru a nu le da nici o șansă Cât despre titlul de golgheter pe care l-am caștigat este rodul muncii întregii echipe, fără ei nu aș fi reușit această performantă. Acest titlu a venit oarecum surprinzător având în vedere că marea majoritate a carierei mele am jucat fundaș central și nu prea aveam oportunitatea de a înscrie. Sper ca în ultimele trei meciuri rămase, finala Cupei și cele două meciuri de baraj cu cei de la Mirșid să îmi aduc aportul la fel de mult și să reușim promovarea în liga -3-a, și să câștigăm finala Cupei împotriva celor de la Șomcuta. Vreau să le multumesc colegilor pentru câștigarea acestui titlu!”

Felicitări, Alex! Baftă în meciurile de baraj și în Finala județeană a Cupei României!

P.S.: Din punct de vedere organizatoric, fără a avea pretenția că ar avea vreun cusur organizarea, considerăm că, dacă oferi cupă pentru titlul de golgheter, cum este și normal, mai puteai da un premiu pentru cel mai bun portar, așa cum se procedează la fiecare competiție!

Lasă un răspuns

Top