You are here
Home > Handbal > Baia Mare Beach Handball Challenge 2019 > EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals la Baia Mare

EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals la Baia Mare

Ioan R. Ster 

ebt Finals 2019 se vede în direct pe LOOK SPORT

ebt Finals 2019 se vede în direct pe LookPlus & LookSport!! ?Naționalele României vor lupta pe plaja de la munte alături de cele mai bune 26 de echipe de beach handball din Europa pentru titlul de campion al Finalei Campionatului European de Handbal pe Plaja Intercluburi. Fii cu ochii pe Look Sport și hai să susținem România în cea mai importantă competiție din Europa! Salvează-ți în calendar ?‍♀?‍♂? ➡Vineri, 7 iunie, ora 19:45➡Sâmbătă, 8 iunie, ora 11:30➡Duminică, 9 iunie, ora 11:30 și 16:30.

Publicată de Baia Mare Beach Handball Challenge pe Luni, 27 mai 2019

Au mai rămas doar câteva zile până la startul celui mai mare eveniment găzduit de Baia Mare în acest an! EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals se va disputa la Baia Mare în perioada 6-9 iunie, competiție pe care o putem cataloga ca Liga Campionilor din Beach Handball! La competiție vor participa 28 de echipe din 15 țări europene, cele mai bune echipe din Europa la ora actuală în handbalul pe plajă, câștigătoarele competițiilor interne din aceste țări. Competiția care se va desfășura atât la masculin cât și la feminin își va incununa Reginele Europei, aici pe plaja de la munte, în Centru Vechi al Municipiului Baia Mare, unde la ora actuală este o adevărată desfășurare de forțe, pentru a pune la punct ultimele detalii, înaintea startului.

Promotorul acestei acțiuni este Tudor Marta, cel care în urmă cu 3 ani și-a propus promovarea handbalului pe plajă și la noi în România, și în special, aici, în Baia Mare. Dacă pentru mulți handbalul pe plajă este sinonim cu marea, Tudor Marta este cel care a lansat sloganul „plaja de la munte”, care are un imens succes, dovadă fiind și organizarea competiției supreme în acest sport la Baia Mare. 

Proaspăt desemnată cea mai bună jucătoare din campionatu intern de Sindicatul handbaliștilor din România, Yuliya Dumanska este ambasadoarea acestui eveniment de amploare europeană. Ea este o alegere cât se poate de fericită și inspirată, Yuliya fiind produs sută la sută a clubului Marta Sport, cu această ocazie putem spune că că sportiva noastră se întoarce ACASĂ!

La competiție vor participa 400 de sportivi din 15 țări europene, 28 de cluburi care își vor disputa trofeul suprem!

Despre munca titanică și organizarea acestei competiții am putea scrie mult și o vom face pentru a scoate la iveală meritul organizării unui astfel de eveniment la Baia Mare! Cel mai bine o poate face chiar promotorul și organizatorul acestei competiții: Tudor Marta

Sursa foto: facebook.com/tudor.marta

Tudor Marta – organizator EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„În acest an, Baia Mare Beach Handball Challenge, proiectul cu care eu am pornit promovarea handbalului pe nisip, are o altă denumire! De ce? Pentru că în acest an suntem gazdele celui mai important eveniment european de beach handball. Denumirea acestei competitii, EBT Finals 2019, se traduce mai mult ca și Champions League! Campioanele a 15 țări europene se vor duela la Baia Mare pentru titlul de Campioana Europei! Acum, când nisipul este deja așezat în Centru Vechi din Baia Mare și cele 3 terenuri pregătite într-o proporție destul de mare, nu îmi rămâne decât să vă invit la o competiție deosibită, și totodată unică, pentru că o viitoare organizare a unei întreceri de acest fel rămâne o necunoscută, și să vă garantez un spectacol sportiv pe cinste! Așadar, veniti în perioada 6-9 iunie să urmărim cei 400 de sportivi la treabă și să ocupăm tribunele amenajate în zona terenurilor, în număr total de 1300 locuri. Intrarea este gratuită! Ne vedem pe plaja de la munte!”

Iată și echipele care vor lua startul la EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals:

FEMININ:

1. BM PLAYA ALGECIRAS / ESP
2. HUN OVB Beach Girls® DVSC-TVP / HUN
3. BHC 2areg / SRB
4. WBHC Kontesa Nera / CRO
5. BHT Pyrki Poznan / POL
6. Westsite Amsterdam / NED
7. CAIPIranhas / GER
8. SPORT CLUB Senec-Cannabis Energy Drink / SVK
9. GRD LEÇA – apostaganha.com / POR
10. Team Derma Sun-The Danish Beachhandball Dream / DEN
11. Beachqueens /SUI
12. A.C.Spartacus Goalbet / GRE
13. Multichem-Szentendrei N.K.E. / HUN – defending champions
14. Wildcard team (tbc)

MASCULIN:

1. Palletways Verallia Azuqueca / ESP
2. Beach Stars BHC / HUN
3. TSHV Camelot / NED
4. V. Gaw / POR
5. BHC 2areg / SRB
6. BHT Auto Forum Petra Plock / POL
7. DETONO ZAGREB / CRO
8. 12Monkeys Köln BHC / GER
9. HEI Beachhandball / DEN
10. Ekaterinodar / RUS
11. Kiklopes Alexandroupolis- BeachBoys 2012 / GRE
12. EUROPEAN UNIVERSITY CYPRUS / CYP
13. Pinturas Andalucía BM Playa Sevilla / ESP – defending champions
14. Wildcard team (tbc)

Ne vedem pe plaja de la munte! EBT Finals 2019/European Beach Handball Tour Finals, Centru Vechi 6-9 iunie 2019!

http://www.eurohandball.com/article/032257/Registration+opens+for+ebt+Finals+2019+in+Baia+Mare 

Lasă un răspuns

Top