You are here
Home > Fotbal > SPORT TEAM invinge GYULAHAZA cu 7-3!

SPORT TEAM invinge GYULAHAZA cu 7-3!

 

 

 

 

 

FOTBAL OLD BOYS
SPORT TEAM BAIA MARE  – GYULAHAZA-UNGARIA 7-3(3-0)

Sâmbătă 2 iulie 2022, pe stadionul din Șomcuta Mare, s-a desfășurat partida amicală de fotbal old boys, dintre echipele Sport Team Baia Mare și echipa din Ungaria-Gyulahaza.
Meciul a fost dominat în mare parte de echipa din Baia Mare, deși cei din Ungaria au avut o posesie foarte bună, dar numai până în aproprierea suprafeței de pedeapsă.
În prima repriză cei de la Sport Team înscriu de trei ori prin Bogdan Țentea și Ibrahima Konate-2.(3-0).
La începutul reprizei a II-a, gazdele mai înscriu un gol prin Bogdan Bîrle, după care, pe fondul unei relaxări la scorul de 4-0, oaspeții pun stăpânire pe joc și reușesc să înscrie de trei ori la rând, reducând astfel scorul la 4-3 prin golurile marcate de Szoke Istvan, Bombera Mihaly și Varga Attila.
Văzând „pericolul egalării”, antrenorul celor de la Sport Team, Ioan Marchiș, efectuează două schimbări la mijlocul terenului și jocul se revigorează în favoarea acestora, care mai înscriu de trei ori prin același Bogdan Bîrle și Cristian Bărbos de două ori, scorul devenind, 7-3(min. 80).
Până la final, tot cei de la Sport Team mai ratează două ocazii clare de a marca, prin Bogdan Trif și Cristian Bărbos.
De remarcat prestația portarului de la gazde, Darius Mihuț, care la scorul de 4-3, a reușit să respingă în extremis două șuturi ale ungurilor pe care „scria gol”.
Cu această ocazie echipa Sport Team, mulțumește Primăriei Orașului Șomcuta Mare pentru oferirea și pregătirea în condiții bune a terenului de joc.
Arbitraj a fost asigurat de Vasile Andreicuț, Raul Cormoș și Alex Neamț.
Sponsorul acestui meci a fost S.C.ATMOSFERICA din Baia Mare, căreia îi mulțumim.
Echipele:
Sport Team:Darius Mihuț, Dănuț Triff, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Cardos, Florin Frenț, Ciprian Coste, Daniel Lupuți, Ibrahima Konate, Bogdan Țentea, Ionuț Pop, Florin Florea, Cristian Bărbos, Bogdan Trif și Bogdan Bîrle.Antrenori:principal Ioan Marchiș, secund Darius Mihuț.
Gyulahaza:
Toth Bela, Toth Lajos, Cozma Joszef, Bunkoczi Janos, Torok Șandor, Varga Robert, Toth Gabor, Szoke Istvan, Molnar Bela, Bombera Mihaly, Varga Attila, Rozsa Șandor, Molnar Tibor, Haga Csaba, Ferenczi Șandor și Bardi Gabor.Antrenor Molnar Bela.Conducător auto Illes Istvan.
Cele două echipe și-au oferit fanioane și câte o cupă, iar cei de la Sport Team le-au oferit celor din Ungaria, câte un clop moroșenesc, de care au fost foarte încântați, iar înainte de meci, aceștia au vizitat Muzeul de Mineralogie din Baia Mare.Repriza a treia s-a ținut la Pensiunea Pălăguța.
Meciul retur va fi în luna octombrie, la Gyulahaza.

Lasă un răspuns

Top