You are here
Home > Rugby > Liga Națională de Rugby > LIGA NAȚIONALĂ DE RUGBY Zimbrii încheie sezonul regulat la Gura Humorului!

LIGA NAȚIONALĂ DE RUGBY Zimbrii încheie sezonul regulat la Gura Humorului!

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Zimbrii încheie sezonul regulat la Gura Humorului!!

Liga Națională de Rugby ediția 2022 programează sâmbătă la matineu ultimele două jocuri din sezonul regulat. În prima restanță a etapei a cincea în grupa A, pe stadionul Tineretului din Gura Humorului,

Rugby Club din localitatea (poziția a cincea în clasament) va primi începând cu ora 11.00 vizita campioanei României C.S.M.Știința Baia Mare. De la aceiași oră 11.00 pe stadionul Rulmentul se va juca partida dintre ocupanta ultimei poziții a grupei B, Rugby Club Bârlad și formația clasată pe locul doi Clubul Sportiv Dinamo București.

Indiferent de rezultatele consemnate în aceste ultime două jocuri, C.S.M.Știința Baia Mare și C.S.Dinamo București vor întregi alături de Sport Club Municipal Timișoara și C.S.A.Steaua București careul de ași al play-off-ului programat să înceapă pe data de 13 august 2022.

Jocul de la Gura Humorului va fi oficiat la centru de Mihai Văcaru din Iași secondat la cele două tușe de Mihai Coca din Gura Humorului respectiv David Călugărici tot din Iași. Arbitrul numărul patru va fi prezent Ionuț Coc din Suceava, în timp ce observator din partea Federației Române de Rugby va fi delegat Alexandru Vaipan din Gura Humorului.

Lasă un răspuns

Top