You are here
Home > Handbal > Baia Mare Handball Challenge 2021 > BEACH HANDBALL CHALLEHE 2022 HC Illusion și CS Marta și-au adjudecat trofeele!

BEACH HANDBALL CHALLEHE 2022 HC Illusion și CS Marta și-au adjudecat trofeele!

 

 

 

 

 

Rafael Hekman 

Turneu de handbal pe nisip pe malul râului Iza. Trofeele au fost câștigate de HC Illusion și CS Marta

Câteva zeci de împătimiți ai handbalului pe plajă au participat în weekend la competiția open „Beach Handball Challenge 2022”, în Parcul „Grădina Morii” din Sighetul Marmației, o locație situată în imediata apropiere a râului Iza.

Organizată de obicei în Centrul Veci al orașului Baia Mare, Beach Handball Challenge s-a mutat anul acesta în premieră în Sighetu Marmației, bucurându-se de participarea unor echipe din toată țara.

Disputat în sistem open, turneul s-a încheiat cu victoria echipelor HC Illusion Baia Mare la masculin și CS Marta Baia Mare, la feminin.

În finala masculină, HC Illusion a învins cu 2-0 pe cei de la Iorga Academy, o echipă cu componenți foarte tineri, majoritatea lor juniori ai Academiei de Handbal Minaur Baia Mare.

Pe locul 3 în turneul masculin au încheiat cei de la Golden Boys o echipă formată din handbaliști old boys, implicați și în competițiile masters de handbal în sală.

În competiția feminină, CS Marta a învins pe handbalistele junioare de la M Power.

Lasă un răspuns

Top