You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > Sport Team învinge ASCO cu 4-2 în meciul revanșă

Sport Team învinge ASCO cu 4-2 în meciul revanșă

 

 

 

 

 

Ioan Marchiș 

Fotbal old boys, meci revanșă.
Sport Team Baia MARE-ASCO CF Baia Mare 4-2(4-1)

Meciul s-a desfășurat joi 17.10.2019, pe terenul din Satu Nou de Sus și a fost revanșa la cel disputat între cele două echipe, în 13.09.2019, când cei de la ASCO au învins cu 4-3.

De data aceasta, cei care au controlat jocul în special în prima repriză, au fost cei de la Sport Team, care deschid scorul în min. 8, prin Bogdan Bîrle, iar în min. 20, îl majorează prin Sergiu Fagi, în urma unei lovituri dela 11 m.(2-0)

În min 25, cei de la ASCO, reduc din handicap, în urma unei lovituri libere executate peste apărarea gazdelor, iar jucătorul Dan Pop, preia balonul și-l învinge pe Darius Mihuț.(2-1)

După golul oaspeților, până la finalul primei reprize, gazdele domină meciul și mai înscriu de două ori prin Bogdan Bîrle. (4-1).

În repriza secundă, jocul se echilibrează, oaspeți joacă mai pragmatic și în min 78, reușesc să reducă scorul la 4-2, prin Aurel Azoiței, în urma unei lovituri de la 11 m., acordată de arbitrul Alexandru Bela, scor cu are se încheie partida.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.

Echipele:

Sport Team: Darius Mihuț – Florin Frenț, Dorin Avram, Gheorghe Mateaș, Virgil Rațiu, Ionuț Șimon, Daniel Chendrean, Cristian Măgurean, Cristian Bărbos, Sergiu Fagi, Rareș Pop-Popescu, Marius Hindli, Ciprian Coste, Daniel Lupuți, Florin Florea, Alin Gavrilă, Vasile Terec și Bogdan Bîrle.
Antrenor Ioan Marchiș.

ASCO CF: Gabriel Groșan – Cosmin Șomcutean, Marian Mihăilă, Radu Măgurean, Dan Pop, Cătălin Marinca, Vasile Mariș, Aurel Azoiței, Alin Petruș, Ciprian Chelement, Claudiu Perșe, Călin Chira, Vasile Pop și Mircea Bogdan. Antrenor Aurel Azoiței.

Următorul meci pentru Sport Team, revanșa cu cei de la Neighbors Team Baia Mare, care în meciul din 29.08.2019, i-au învins  cu 6-5.

Lasă un răspuns

Top