You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > Sport Team Baia Mare învinge Frontiera Curtici

Sport Team Baia Mare învinge Frontiera Curtici

Ioan Marchiș 

Fotbal old boys.
Sport Team Baia Mare-Old boys Frontiera 1975 Curtici 5-2(2-0)

Sâmbătă 05.10.2019, de la ora 16.30, pe terenul din Săsar, s-a desfășurat partida de fotbal old boys dintre Sport Team Baia Mare și Frontiera 1975 Curtici, din județul Arad.

Cei din Curtici au întors vizita băimărenilor, care în iunie 2018 au participat la un triunghiular organizat de aceștia cu participarea unei echipe din Pecica-Arad.

Meciul a fost în prima repriză la discreția  băimărenilor, care au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Bogdan Bîrle și Vasile Terec.

Repriza a doua a fost mai echilibrată, ambele echipe reușind să înscrie goluri, primii fiind oaspeții din 11 m. prin Grigore Iamandi(2-1, min. 60), apoi înscrie Ionuț Pop, de la Sport Team(3-1, min. 65), ca în min. 72, curticenii să reducă din diferență(3-2), prin Cosmin Zaharie. Acesta a trimis „o torpilă” de la aprox. 20 m, la vinclul din dreapta, a porții apărate de Edy Costin.

După înscrierea golului de către oaspeți, echipa  băimăreană forțează mărirea avantajului pe tabela de marcaj și reușește să înscrie de două ori prin Bogdan Bîrle și Cristian Bărbos, și astfel meciul se încheie 5-2 în favoarea celor de la Sport Team.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și David Coț.

Echipele:
Sport Team:Darius Mihuț – Edy Costi, Florin Frenț, Marius Cardoș, Dorin Avram, Vasile Terec(cpt.), Gheorghe Mateiaș, Virgil Rațiu, Ciprian Coste, Sergiu Fagi, Daniel Lupuți, Marius Hindli, Cristian Bărbos, Bogdan Țentea, Daniel Gheighiș, Bogdan Trif, Bogdan Bîrle și Ioan Marchiș.Antrenor Ioan Marchiș.
Frontiera 1975 Curtici:Ioan Bîrlă – Liviu Neagrău, Dan Neagrău, Radu Julean, Vince Almasi, Ioan Lucaciu ( cpt.), Cosmin Zacharie, Teodor Jivan, Dumitru Stan, Grigore Iamandi, Gheorghe Mocanu, Gheorghe Marian, Teodor Ros, Adrian Zanfir.Antrenor: Gheorghe Marian. 

Lasă un răspuns

Top