You are here
Home > Fotbal > Cupa României > Sferturile Cupei României se joacă miercuri 9 octombrie 2019

Sferturile Cupei României se joacă miercuri 9 octombrie 2019

 

 

 

 

 

Miercuri, 9 Octombrie, de la ora 15.00, au loc meciurile contând pentru sferturile Cupei României în Maramureş, ediţia 2019/2020.
 
În urma tragerii la sorţi care a avut loc azi la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş, s-au stabilit confruntările din a patra etapă a Cupei României în Maramureş, cea a sferturilor. 
 
Meciurile din sferturile Cupei României:
 
CS Fărcaşa – ACS Bradul Vișeul de Sus
AS Remeţi – CS Progresul Șomcuta Mare
CSM Sighetu Marmației – CSO Borșa
ACS Satu Nou de Jos – AS Nistru
 
Partidele se vor disputa miercuri, 9 octombrie , de la ora 15.00.
 
Cheltuielile legate de baremul de arbitraj vor fi suportate de ambele echipe, în mod egal, la nivelul Ligii a patra (120 lei – arbitrul, 200 lei – asistenţii, 100 lei – observatorul). Asistența medicală va fi asigurată și suportată de către echipa gazdă.
 
Dacă după 90 de minute de joc, rezultatul va fi de egalitate, atunci se vor mai disputa două reprize a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea persistă, se trece la lovituri de departajare. La meciurile cu prelungiri, echipele au dreptul și la a cincea schimbare, aceasta putând fi efectuată doar în timpul celor două reprize de prelungire. (Exemplu: dacă o echipă a efectuat trei schimbări în timpul regulamentar de joc – 90 de minute, are dreptul să facă schimbările 4 și 5 în cele două reprize de prelungire).
 
Atenție! La meciurile în care se întâlnesc două echipe de Liga 4, este obligatorie utilizarea juniorilor Under 21 (2 pe tot parcursul partidei). Regula nu se aplică atunci când se află față în față o echipă de Liga 4 și una de Liga 5.
 
Sursa: AJF Maramureș
 
 

Lasă un răspuns

Top