You are here
Home > Fotbal > Brian Lemac: „E frustrant pentru mine că abia acum am început să marchez!”

Brian Lemac: „E frustrant pentru mine că abia acum am început să marchez!”

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare a învins sâmbătă 5 octombrie 2019, AFC Odorheiu Secuiesc cu 2-0 (1-0), într-un meci contând pentru etapa 7 din Liga 3, C5, reușind să urce în clasament până pe locul 4. Echipa antrenată de Dorin Toma, Paul Ungureanu și Marius marian au avut un parcurs destul de oscilant, singura victorie în deplasare fiind cea de la Dej. Este foarte adevărat că, din cele 7 etape, băimăreni au disputat 4 meciuri în deplasare, și Minaur are cea mai bună apărare din campionat, dar la fel de adevărat este că atacanții au rămas datori echipei și publicului băimăreni. Și asta nu doar pentru că echipa are 11 jucători și oricare poate înscrie, dar așa cum s-a putut constata, există o lipsă de luciditate și precizie în fața porții care iată, ne-au costat puncte prețioase.

Brian Lemac a înscris în partida cu AFC Odorheiu Secuiesc primul său gol în campionat, în condițiile în care în partida cu Industria Galda nu a jucat, pentru cumul de cartonașe galbene. De altfel, el a încasat sâmbătă al 5-lea cartonaș galben, dar a și reușit să spargă gheața înscriind primul său gol în min. 45, la o fază în care a speculat foarte bine greșeala unui apărător advers, interceptând o pasă la portar, și trimițând balonul în poartă. Golul său a adus o oarecare liniște în tabăra băimărenilor, jocul din repriza a doua fiind unul mult mai bun, cu mai multe ocazii de gol, când a venit și al doilea gol marcat de Adrian Bedea (min.66). Brian Lemac se distinge cu unul dintre liderii echipei, care poate mobiliza coechipierii din teren, și tocmai de aceea pretențiile de la el sunt crescute, atât din partea conducerii tehnice. cât și din partea spectatorilor.

Brian Lemac – atacant Minaur Baia Mare:

„A fost un meci foarte greu, ne așteptam ca adversarii să ne pună probleme mai mari,dar ne-am făcut meciul foarte ușor. Am pus în practică ceea ce am lucrat la antrenamente și așa am reușit să câștigăm meciul ăsta. Chiar dacă eu am dat gol, nu contează cine marchează, importante sunt cele 3 puncte. În prima repriză adversarul a stat foarte bine în teren pe faza de apărare și au încercat să joace pe contraatac, dar în repriza a doua după ce am reușit să marcăm al doilea gol, ei au ieșit la gol și a fost mai ușor pentru noi pe faza ofensivă, aveam mai mult spațiu și puteam să punem în practică tot ce lucrăm la antrenamente.La Sănătatea Cluj este un meci foarte greu, îi cunosc pe cei de la Sănătatea, am jucat multe meciuri contra lor, eu zic că dacă o să continuăm să ne pregătim cum am făcut-o și săptămâna asta, eu zic că o să facem o partidă bună și acolo și sper să venim cu cele 3 puncte. Nu suntem atât de departe de obiectivul pe care ni l-am propus, vedeți că mingea este rotundă, orice se poate întâmpla, Recea a făcut 2-2 cu Alba Iulia, o echipă care în deplasare nu prea contează, la fel și noi am bătut pe Industria Galda cu 2-0, Recea a bătut cu 8-2, de la meci la meci se pot întâmpla foarte multe, așa că, nu suntem destul de departe, zic eu, suntem chiar foarte aproape și dacă continuăm să legăm victoriile, eu zic că o să ne apropriem acolo sus, și în iarnă o să fim între primele 3 echipe. Mulți îmi zic că poate îmi doresc prea mult, eu încerc să mă controlez, dar primesc cartonașele galbene prea ușor, și sunt și eu frustrat că, totuși e a cincea etapă în care joc și abia acuma am reușit să marchez și e frustrant pentru mine și cred că din cauza asta am și acumulat aceste cartonașe galbene.!”

Lasă un răspuns

Top