You are here
Home > Fotbal > Circa 200 de mingi ajung la echipele de copii și juniori

Circa 200 de mingi ajung la echipele de copii și juniori

 

 

 

 

 

Circa 200 de mingi ajung în aceste zile la echipele de copii și juniori înscrise în campionatele Under 15 Elite, Under 13 și Under 11 organizate de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș în sezonul 2019/2020. 
 
În baza parteneriatului dintre Consiliul Județean Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, sunt distribuite mingi fiecărei echipe de copii și juniori care s-a înscris la startul campionatelor județene la categoriile Under 15 Elite, Under 13 și Under 11, sezonul 2019/2020. 
 
Fiecare club a fost invitat să își trimită azi câte un reprezentant la sediul AJFMM, nu numai pentru a intra în posesia mingilor care vor fi folosite la jocurile care – în unele cazuri – încep chiar de azi, dar și pentru a discuta aspecte de ultimă oră legate de campionatele copiilor împreună cu Zoltan Szekely – președinte al AJFMM și Emil Kemenes – președinte al Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul AJFMM.
 
29 echipe s-au înscris în campionatele juniorilor în Maramureș: 9 la Under 15 – Elite, 14 la Under 13 și și 6 la Under 11.
 
În baza aceluiași parteneriat dintre Consiliul Județean Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, vor primi mingi și echipele de seniori din Ligile 4 și 5, precum și cele de juniori din Liga 4. De asemenea, toate celelalte echipe care se vor înscrie în competițiile organizate de AJFMM pe parcursul acestui sezon vor fi răsplătite cu mingi. 
 
Sursa: AJF Maramureș

Lasă un răspuns

Top