You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Rând nou de echipament pentru FC Prietenia

Rând nou de echipament pentru FC Prietenia

Ioan R. Ster

Așa cum ne-a obișnuit, FC Prietenia este o echipă care se respectă! De la organizare până la magazia de echipament a echipei, echipa fanion de old-boys a orașului Baia Mare a făcut cinste acestor meleaguri. Iar modul în care se prezintă echipa, imaginea ei contează indiferent pe ce meleaguri este invitată! Și de asceastă dată FC Prietenia Baia Mare a achiziționat un rând nou de echipament, de la renumita fabrică de echipament sportiv PUMA, acesta fiind o sponsorizare din partea inimosului Heinrich Schorsch, fost patron la FC Baia Mare și membru al echipei FC Prietenia Baia Mare.

Echipamentul a fost inaugurat cu ocazia partidei pe care FC Pritenia Baia Mare a jucat-o vineri, 24 mai 2019, în compania echipei Unirea Iclod. Partida s-a desfășurat pe terenul comunal din Săsar și s-a încheiat cu scorul de 6-3 pentru băimăreni, golurile echipei noastre fiind marcate de Zorel 3, Piroska 2 și Buciu.

FC Prietenia: P. Konyicska – B. Radu, Buciu, Opriș, Beko, Fodor, Petrovan, Erno, Ruscal, Zorel, Piroska. Au mai jucat: D. Lazăr, D. Ghita, Gherghel, Sarca, Olimpiu, P. Florin, Meker.

Felicitări FC Prietenia!

Sursa: www.fcprietenia.ro 

Lasă un răspuns

Top