You are here
Home > Alte sporturi > Auto-Moto > Raliul Aradului – Locul 3 la debutanți pentru David Tarța

Raliul Aradului – Locul 3 la debutanți pentru David Tarța

Ioan R. Ster 

În perioada 24-25 mai 2019 au avut loc Raliul Aradului, etapă în cadrul Campionatului Național de Raliuri Dunlop, la startul căreia s-au înscris 65 de echipaje.

Echipajul format din David Tarța & Georgiana Gologan (pe un Suzuki Swift Sport) a reușit să ocupe un merituos loc 3 la debutanți. În competiția Cupa Suzuki, Dănuț Budai și Lucian au reușit să se impună, urmați pe podium de Bogdan Vrabie & Levente Csebzy și Bogdan Talașman & Andrei Mitrașcă. Echipajele Andrei Georgescu/Mihaela Balint și David Tarța/Georgiana Gologan termină cursa pe locul patru, respectiv cinci. Tânărul pilot băimărean a reușit astfel să spargă ghinionul avut în Raliul Argeșului după o ieșire în decor, și își adjudecă locul 3 la debuntanți în Raliul Aradului.

La doar 17 ani ai săi David se anunță a fi un pilot de mare viitor, el reușind să câștige la juniori tot ce se poate câștiga. Pasul către seniori este de bun augur, venind cum nu se poate mai potrivit, după remarcabilele performanțe de la competițiile destinate juniorilor.

Sursa: Ioan Tarța

 

Lasă un răspuns

Top