You are here
Home > Fotbal > Liga 2 Casa pariurilor > Probleme la Csikszereda înainte de meciul de la Recea – 2 jucători au ieșit pozitiv la COVID 19!

Probleme la Csikszereda înainte de meciul de la Recea – 2 jucători au ieșit pozitiv la COVID 19!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Cu doar 3 zile înainte de startul campionatului din Liga 2, în lotul echipei Csikszereda Miercurea Ciuc au apărut 2 cazuri de infectări cu noul Coronavirus, informează Liga2.ro . În aceste condiții noul Protocol medical prevede ca jucătorii depistați pozitiv vor sta în izolare și mai mult ca sigur nu vor juca sâmbătă la Recea cu echipa antrenată de Ciprian Danciu. În urma depistării celor 2 jucători cu noul Coronavirus, se va aplica noul Protocol medical, care prevede ca jucătorii depistați pozitiv vor sta în izolare 48 de ore, urmînd a fi testate din nou în ziua 7 de la primul test pozitiv. Dacă noul test va ieși negativ la COVID 19, aceștia își vor putea relua activitatea sportivă, inclusiv în competiții. Urmează o anchetă epidemiologică în acet caz, iar persoanele ale căror test au ieșit negativ și nu au fost identificate drept contacți ai celor ieșiți pozitiv, își continuă activitatea sportivă, iar cei care au fost stabiliți că au fost contacți cu cei 2 fotbaliști depistați pozitiv vor relua testul PCR. În cazul în care testele acestor din urmă vor ieși negativ, atunci aceștia își pot continua activitatea sportivă. inclusiv participarea la competiții, iar dacă contacții nu vor putea efectua testele PCR atunci aceștia vor intra, la rândul lor în izolare, până vor efectua un nou test la Coronavirus. Timpul până la startul noului sezon este scurt și este de urmărit situația intervenită la Csikszereda Miercurea Ciuc, pentru că aceștia vor fi primul adversar al echipei ACS Fotbal Comuna Recea, sâmbătă 29 august 2020, pe Stadionul Comunal din Recea.

Înainte de starul noii ediții de campionat în Liga 2, Csikszereda Miercurea Ciuc a disputat 9 meciuri amicale, cu un bilanț pozitiv: 4 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri. Au învins : Mostiștea Ulmu (3-1), Viitorul Șelimbăr (3-2 și 3-2), AFC Odorheiu Secuiesc (2-1), au terminat la egalitate cu Unirea Ungheni (3-3) și 1-1 cu CSM Focșani, și au pierdut cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (0-3), Concordia Chiajna (0-1) și AFC Odorheiu Secuiesc (1-3). Partida amicală care trebuia să o dispute cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din această săptămână a fost anulat din cauza apariției de cazuri cu COVID 19 la echipa din Miercurea Ciuc!

Sursa: Liga2.ro 

Lasă un răspuns

Top